wécésfüzet

Rekordgyorsaságú videoklipp

Ez a Fankadeli nem semmi egy arc. Sopronban lépett fel mikor megtudta, hogy elvitték a gárdistákat a Deák térrtől (Endre "Demokrácia" poszt), hazafelé gyorsan írt is egy számot, a haverja egy alapot, és egy videot is sikerült összevágni.Még aznap feltették a youtubera.

Kvazimir 4 hozzászólás
Címkék: video andris

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr761229570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endreandras 2009.07.06. 17:49:37

De szerintetek ez normális? Nem azt mondom h mindenki értsen egyet a magyar gárda és a jobbik eszmével, de az hogy egy 15%-os párt elnökét börtönbe zárják meg lefújják meg fasz tudja miket csináltak vele az azért elgondolkodtató.
Mintha meleg felvonuláson elvinnék az szdsz elnökét, mert ugyebár ők támogatják a másságot.
Siófokon meg a olyan arcok vonulnak fel százasával, hogy mindannyian megrémülnénk egytől is és oda nem megy ki a rendőr. Minket betámadott 10 kigyúrt elég kemény forma, szerencsésen elmenekültünk, de a rendőrök ennyit szóltak hozzá: "Kapucniban voltak vagy csukjában?"

Kvazimir 2009.07.06. 19:08:11

Rájöttek a nagyokosok ott fenn, h a Jobbik a gárdán keresztül jut el az emberekhez ezért el kell őket lehetetleníteni. Különben jön a fasiszta veszedelem. Kérdem én a hétvégi akció kinek tett jót? Kik szerepeltek minden csatornán? Morvai és Vona.
Így lesz a mozgalom egyre nagyobb és nagyobb, bravó kormány ásd csak tovább a sírodat!

endreandras 2009.07.06. 19:35:01

Ők már hamarabb megásták szerintem.

endreandras 2009.07.06. 19:37:00

Lennének ennél fontosabb, és durvább bűnügyek (igaz ez nem is volt az) amit a rendőrségnek fel kéne göngyölni pl. Cozma-ügy. Az egyik oldalon mit találok? A "Hát mi folyik itt Gyöngyösön" főszereplője szidja a Cozmát h megérdemelte meg ilyenek... Ember az ilyen?
süti beállítások módosítása