wécésfüzet

DSK Summer Fest '09 :)

Csá bloggerek!

Arra gondoltam hogy össze kéne hozni idén is valami Agárd szintű össznépi banzájt, tavaly sajnos nem jött össze a teljes létszámú csapat, meg a komfort se volt az igazi:P úgyhogy a nyáron össze kéne rántani az EGÉSZ tárasaságot. Tudom hogy ez nem egyszerű feladat, mindenkinek megfelelő időpontot találni, de biztos van két-három nap amikor mindenki ráér, és közösen adhatunk az érzésnek. Azt nem mondom hogy a szervezést teljes mértékben vállalom, de szívesen segítek benne;  igazándiból ha mindenki kicsit foglalkozik az üggyel és kitűzünk egy időpontot MÉG MOST, pl. július 20-23ig (most csak a hasamra ütöttem mielőtt vki nyavajog hogy az neki nem jó:P ), akkor mindenki tudja majd úgy alakítani a további programját hogy ne ütközzön ezzel, szóval nem lenne egy ördöngős feladat ez ha tényleg mindenki komolyan venné. Pesti cimboránk, Andris, körbe telózhatná a Pestieket, Endre a Fehérváriakat, én meg ledumálom a Laposváriakkal hogy kinek mikor lenne jó. Várom az véleményeket, ötleteket.

Scharwz

Schwarz:) 2 hozzászólás
Címkék: írás qp

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr31184464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kriszpi 2009.06.14. 20:10:43

nálam július első 3 hete és aug uccsó 3 hete eddig úgy néz ki szabad...

loisz 2009.06.14. 21:42:23

@kriszpi: Ha ügyesek vagyunk szerintem össze tudjuk hozni júliusig, csak akkor gyorsan kell egyeztetni.
Mit szóltok július 16-17-18-19 -hez? Ez csüt.péntek, szombat, vasárnap. Négy nap, elég szokott lenni anyagi és egészségügyi szempontból is... Ha jól sikerül, csinálunk egyet augusztusban is;)
süti beállítások módosítása