wécésfüzet

Loisz beköszön

HELLO DSK! Hello bloggerek!

Engedjétek meg, hogy gratuláljak az új wécésfüzethez. Remekül sikerült, nagyon örülök, hogy ezen keresztül tudjuk majd tartani a kapcsolatot, viszont nagyon szomorú vagyok, hogy eddig ez nem jutott eszünkbe:) Jó nagy hülyék vagyunk, megérdemeljük, hogy Kiszel Tünde aktja virítson a fejlécen, bár igaz, így garantáltan csak mi olvassuk majd a posztokat, mások valószínűsíthetően - ha véletlenül idekeverednek - nem bírják elviselni hosszútávon ezt a látványt. Ellentétben velünk, mert, ahogy elnézem nagyon pörög az oldal, és további pozitívumként említeném, hogy betelni sem tud, és nem kell bogarászkadni a betűket, mint az albérletben a budin,  nem beszélve arról, hogy egyetlen döglött galamb sem rohad az ablakban miközben írom ezt a bejegyzést.

Szóval a blog nagyon szép nagyon jó, nagyon gratula, de azért jó lenne, ha a virtuális kapcsolatok csak segítenék, nem pedig helyettesítenék a hagyományos emberi interakciókat.Akarom mondani idén is igyunk sokat, sokan egy helyen, egy megbeszélt időpontban! Petike írta, hogy szívesen megszervezi a dolgot, én ezúton csatlakoznék hozzá, a budapestiek informálását és egyéb technikai jellegű ügyintézést szerintem be tudom vállalni, persze, csak ha mindenki akarja, és a Zoli nem ír ide valami bunkó megjegyzést, ami elveszi a kedvem.:)

Juteszembe! Azért voltam kénytelen bepofátlankodni a szerkesztők közé (bár állat lenne, ha mindenki kapna ilyen lehetőséget, hiszen a wc-és füzet se volt lelakatolva.) mert Andris elment a Balatonra életeket menteni. Ott sok víz és belföldi turista van, viszont internet csatlakozás nem biztos. Arra kért tolmácsoljam felétek, hogy mindenkit csókoltat, és ígéri, nagyon szigorúan és határozottan felügyeli a Balaton északi partjának biztonságát Vonyarcvashegyen. Azt íglrte, sőt garantálta, hogy minden részegen fürdőző idiótával szemben legalább olyan keményen lép fel, mint itt alul ez a bácsi:

 

 

Talán a Velencei-tó partján nincsenek ilyen szigorú és rosszkedvú emberek, így javaslom, hogy a következő találkozót ott tartsuk. Akinek ez a heelyszín nem jó, az jelezze, utána rátérhetünk az időpontegyeztetésre is.:)

Millió puszi mindenkinek, és még egyszer köszi, hogy van ez a blog!

Csakígytovábbhajráésstb.

Puszi:

Loisz (E)

loisz 2 hozzászólás
Címkék: írás sztike

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr741184992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endreandras 2009.06.14. 21:20:45

mindenki szerkesztő titulusban van csak hogy érdemlegesen hozzászóljak :)

loisz 2009.06.14. 21:24:09

@endreandras: akkor nemszóltam:)igaz a többiek se nagyon. :)
süti beállítások módosítása