wécésfüzet

Kérelem

 Azt hiszem hasonló kérelmekkel, persze más kifogásokkal,(amik természetesen minig megfeleltek a teljes valóságnak)mindenki próbálkozott!

 
Kaposvári Egyetem
Művészeti Főiskolai Kar
 
Ország László
Általános és Oktatási Kari
Főigazgató-helyettes
 
Kaposvár
 
Bajcsy-Zs. u. 10.
 
 
Tisztelt főigazgató helyettes úr!
 
Alulírott P. Péter  Kommunikáció-művelődésszervező ötödéves főiskolai hallgató azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a 2007/2008 őszi félévet magántanulói státuszban végezhessem.
 
Kérésem indoka, hogy a Kaposvári Vízilabda Klub igazolt játékosa vagyok. Ebben az évben jelentős mértékben megnőtt a sportolással kapcsolatos, mind fizikai, mind időbeli leterheltségem. A napi két edzés (délelőtt:9-11-ig, délután:1/2 6-9-ig) mellette hét közben egy másik városban van edző mérkőzés, ami szinte lehetetlenné teszi számomra, hogy órákon naponta részt vegyek.
 
Az órákra és a szemináriumokra való napi felkészülés számomra pillanatnyilag megoldhatatlan problémát okoz és úgy érzem, hogy magántanulóként sokkal hatékonyabban tudnám a tananyagot elsajátítani, a vizsgákra felkészülni.
Kérelmem pozitív elbírálásában bízva.
 

Természetesen ezek a képek hétköznap,"edzőmérközésen" készültek, egy másik városban (Siófokon)...

 

 </

h.sanyi 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr61185714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h.sanyi 2009.06.15. 09:43:37

A szerkesztéssel még vannak, gondjaim!:D:P
süti beállítások módosítása