wécésfüzet

Vakáció hírlevél!06.17

Sziasztok!

A tegnapi és az azelőtti bejegyzések eredményeként úgy tűnik egyre többen vagyunk, de még mindig nem elegen, ahhoz, hogy eltöltsünk közösen egy önfeledt és vidám hétvégét. 

A helyszín és az időpont (2009. 07.16-07.19) Velencei-tó partja, Liget Velence-kemping és tábor) úgy tűnik az alábbi embereknek megfelel, azaz eddig úgy néz ki lassan tényként kezelhetjük, hogy ide, és ilyenkor megyünk nyaralni együtt. (juhéjj)

Andris, Endre, Kriszti, Petike, Robi, Sanyi, Eszter

Ez eddig az a 7 ember, aki rábólintott az időpontra és a helyszínre is. Aki eddig ezt nem tette meg, az "minél előbb jelezze részvételi szándékát",mert akkor jövő héten már le is foglalhatnánk a helyet.

Ha van javaslatotok, hogy ki az, aki nem látogatja a blogot, de jó lenne, ha ott lenne a közös nyaraláson, azt szintén jelezzétek, és akkor valamilyen más módon őt is értesítjük majd. Én hiányolom még a listáról: Orsit, Zolit, Nikit, Rékát és Fecót. Ha valakit nem írtam az nem azért van mert bunkó vagyok, vagy utálom, ez egyszerűen csak a szubjektív véleményem, vagy a szelektív memóriám(bocs, ha valakiről megfeledkeztem) Ha kiegészítenétek, esetleg kihúznátok valakit a listáról, azt jelezzétek bátran a kommentekben. Ja! Beszéltem Borival néhány hete telefonon, ők általában gyakran nyomulnak a Velencei-tó környékén, lehet, hogy ők is szívesen átnéznének...

Puszi

 

loisz 4 hozzászólás
Címkék: írás sztike

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr11191431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

loisz 2009.06.17. 16:37:15

JA!Azt elfelejtettem, hogy mivel kb, majdnem mindekinek csak 3 nap fér bele, nem csütörtöktől, hanem péntektől mennénk. Bocs

veghzol 2009.06.17. 16:47:52

Nekünk jó lesz elméletileg de 4 nap nem fér bele max péntektől de mi benne vagyunk:)

veghzol 2009.06.17. 18:37:40

Mondjuk elég trágyának tűnik a hely
süti beállítások módosítása