wécésfüzet

Hazudott a Jackót megvádoló gyerek!

Öt orvos után nyomoz a Los Angeles-i rendőrség. A gyanú szerint rendkívül erős, csak kórházban adható, intravénás altatóval kezelték Michael Jacksont. Közben beismerte a fiú, aki 1993-ban molesztálással vádolta meg Jacksont, hogy hazudott. Jordan Chandler szerint apja kényszerítette a hazugságra. Jackson akkor 22 millió dollárt fizetett a peren kívüli egyezségért Chandler apjának. Karrierje azonban megtört a vádak miatt.

1993-ban Jackson anyja és Michael Jackson is nyilvánosan tiltakozott a vád ellen. Egy 13 éves fiú, Jordan Chandler ugyanis azt állította, hogy a popsztár szexuálisan zaklatta.
 
Michael Jacksont felháborították a vádak. Mint egy későbbi interjújában elmondta, nem akart bíróságra járni, ezért egyezett meg peren kívül a fiú szüleivel. 22 millió dollárt fizetett.
 
Jackson halála után két héttel, és a vádak után 16 évvel ismerte be Jordan Chandler, hogy hazudott. Azt mondta, apja kényszerítette a hazugságra. Pénzt akart Jacksontól. Chandler ma már bánja a hazugságot, és azt is, hogy már nem kérhet bocsánatot a popsztártól.

 

A vád és az azt övező sajtóhisztéria jó időre megtörte Jackson karrierjét. Lassan építette fel újra. 2005-ben azonban egy másik fiú vádolta meg molesztálással.
 
Jackson akkor nem fizetett. Az öthónapos per után a bíróság felmentette Jacksont a vádak alól.  
 
Az újabb gyerekmolesztálási vád azonban kihatott lemezeladására, bevételeire és az egészségére. A pert többször el kellett halasztani gerincfájdalmai és kimerültsége miatt.

Los Angelesbenen a rendőrök most öt orvos után nyomoznak, akik feltehetően csak kórházban alkalmazható altatót adtak Jacksonnak. A mélyaltatásos szerek életveszélyesek otthoni körülmények között, ezért otthoni alkalmazásuk tilos. 
 
Az ABC és a CNN amerikai televíziók szerint Jackson testén sok tűnyom és sérült véna volt, amelyek intravénás altatók használatára utalnak.
 
Egy amerikai hírportál szerint pedig Jackson magánorvosa, a kardiológus Conrad Murray, már követett el orvosi műhibát. Néhány éve egy szívműtétnél helytelen technikát alkalmazott, amely hozzájárulhatott a beteg halálához.

endreandras szólj hozzá
Címkék: video endre

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr811238100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása