wécésfüzet

Ajánló - Trine

1992-ben a Lost Vikings volt az egyik legfaszább gamma a piacon. Három vikinget kellett irányítanunk, akikkel különböző logika feladatokat kellett megoldanunk.A jelenlegi trendekkel nem törődve a Frozenbyte elkészített egy oldalnézetes platformjátékot (gyengébbeknek: ugrálós logikai téma) a Trine-t, és aki még emlékszik a fentebb említett játékra az biztos nagyon rá fog fagyni erre is.

A történet szerint három hősünk (varázsló, rabló, lovag) egy testbe szorul. A játékos feladata, hogy ezzel a három karakterrel (akiket felváltva tudunk irányítani) kell csontvázak hadát kiirtva, és logikai feladatokat megoldva egyre közelebb jutni a rejtély megoldáshoz.

Maga a játék grafikája igen pofásra sikerült. Az oldalnézet és a 3D-s elemek keverékéből egy érdekes meseszerű világot sikerült megvalósítani, mégis az egész cucc elfér egy cd-n, és gyengébb gépeken is simán fut.

Talán két negatívumot említhetnék meg néha kicsit bugos a fizika, valamint a zene marhára monoton lesz egy idő után.

Gépigény:

CPU:2.0 GHz CPU RAM:512 MB (XP), 1 GB (Vista) VGA:Radeon X800 or GeForce 6800 or better DX:DirectX® 9.0c HDD:600 MB

 

 

veghzol 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr211268096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endreandras 2009.07.26. 09:13:39

leszedtem, de még nem tettem fel.. remélem fasza lesz bár nem hiszem h sokat fgok vele gamelni.. call of huarezt is leszedtem de még most sincs fent :D

veghzol 2009.07.26. 09:16:06

el lehet vele ütni az időt ill laptopon is simán megy mert kicsi a gépigénye...
süti beállítások módosítása