wécésfüzet

Waking Life-Az élet nyomában

Srácok! Szombat hajnalban volt egy animációs film az M1-en. Az a rendező csinálta, aki a Kamera által homályosant is jegyzi, képiileg eléggé hasonló is.

A stori: egy fiatal diák útját követi nyomon egy olyan világban, ahol az álmokat és a valóságot rendkívül vékony határvonal választja el egymástól. Különböző emberekkel találkozik, és a legkülönfélébb létkérdésekről cserél eszmét velük. A központi probléma az, hogy hol ér véget az álom, és hol kezdődik a valóság. Választ nem kapunk, a film inkább csak megkérdőjelezi az effajta határvonalak létezését.

Személyes véleményem szerint olyan ez a movie mintha folyamat papír hátsa alatt élné az életét a gyerek és agyalna a világ dolgairól.

Ncore-on fenn van DVDhun és feliratos Xvid változatban is. Ja találtam egy angol nyelvű trailert is.

 

Kvazimir szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr801282721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása