wécésfüzet

Nudli beteg

Jó hírek!

Mindenkinek köszi az energiákat:) A műtét sikeresen véget ért, szerencsére nem daganat volt, hanem egy "idegen test". Ezt a kis felismerhetetlen, gumiból készült tárgyat már kezdte benőni a kutya bele, úgyhogy konkrétan egy egész béldarabot kellett eltávolítani Nudliból. Ahogy mondani szokták a körülményekhez képest jól van, anyáék 5 körül vihetik haza, addig bent tartják. A következő két nap kritikus lesz, meg az sem mindegy, hogy ebből a cuccból amit bekajált, némi méreganyag is szivárgott a szervezetébe, ami miatt megnagyobbodott a mája, és van egy kis szívritmuszavara is, de ez egy idő után elvileg kitisztul. Azt mondta a doki, csoda, hogy tudott enni, és hogy "srtamm kis kutya ez":) De ezt ugye mi már eddig is tudtuk:)

Puszi

Sziasztok!

Sajnos tegnap valamiért nem tudtam bejelentkezni, hogy megosszak veletek egy elég rossz hírt... Tudom, hogy ez alapvetően egy jókedvű és vicces portál, de mégiscsak DSK kezdeményezés meg minden. Szóval nem akarom túldramatizálni a dolgokat, de a Nudlit ma 11 órakor megműtik. Bárki aki felnéz az oldalra ebben az időszakban, szeretném ha rengeteg pozitív energiát küldene neki, mert elég rosszul van. Találtak valami csomót a belében, amiről még egyelőre nem tudják megállapítani, hogy mi az.

KÉt lehetőség van, az egyik, hogy lenyelt valamit, a másik, hogy daganat... én az utóbbira gondolni se nagyon szeretnék, de a lényeg, hogy ez a valami bélelzáródást okoz nála, és az elmúlt 1 hónapban egy kilót fogyott. Ez számokban annyit jelent, hogy 5 és félről, 4 és fél kiló lett, úgyhogy nem néz ki valami jól. Sajnos eddig azt hitték az orvosok, hogy ez egy gyomorfertőzé vagy valami ilyesmi, ezért csak most műtik meg. Elég kockázatos ez az egész, mert a szíves is össze-vissza ver, szóval küldjétek ezerrel a pozitív energiákat ennek a mindenki által imádott jószágnak, mert most nagyon nagy szüksége van rá...

Én sem vagyok ott vele, anya és a hugom intézi ezt az egészet, ha tudok valamit értesítelek titeket.

E.

 

loisz 4 hozzászólás
Címkék: nudli

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr801299959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veghzol 2009.08.10. 16:58:37

Na az a lényeg h jobban van de amekkora labdafüggő nemcsoda h meg is evett egyet:)

kriszpi 2009.08.10. 21:43:41

sejtettem, hogy ez a verzió lesz. szorítottam érte nagyon. Nudli előtt nincs akadály! :D

loisz 2009.08.10. 22:13:16

Igen, szerencsére már hazakerült, de azért még merész lenne kijelenteni, hogy jól van.Kapott tölcsért a fejére, meg egy kis kék kendőt a sebére. A varratokat 10 nap múlva szedik ki, infúziót kap, hányt és be is pisilt...Szóval még azért nem teljes a boldogság, de azért reméljük minden rendbe jön.Holnap küld Anna képet a tölcsérrel a fején, majd felteszem okvetlenül:)
puszi

kriszpi 2009.08.10. 22:30:42

Most beszéltük Bandival, hogy ennek a műtétnek valószínűleg elég húzós ára volt. Ha nem is a teljes összeget, de valamennyit összedobhatnánk, nem? 1-2 ezer forint senkit nem basz teljesen oda, és sok kicsi sokra megy, és a kicsi is nagy segítség tud lenni néha, sok lúd disznót győz, kicsi a bors, de erős, szóval: mit szóltok ehhez az ötlethez?
süti beállítások módosítása