wécésfüzet

Ajánló - Wolfenstein

B.J. Blazkowicz 8 év után visszatér, hogy ismét rendet tegyen. Az új rész közvetlenül a Return to Castle Wolfenstein után játszódik, s a történet szerint a szövetséges kémek arról számolnak be, hogy Isenstad városában igen nagy számban fordulnak elő elit náci katonák. Természetesen a jó B. J.-t küldik oda, hogy derítse fel a terepet, és hamarosan nyilvánvalóvá válik számára, hogy a frízek sötét erőket hívnak segítségül annak érdekében, hogy megfordítsák a háború végkimenetelét.

A játékban kulcsszerepet kap egy medál melynek segítésével hősünk képes lesz átlépni egy párhuzamos dimenzióba. Ilyenkor négy extra képességeket tudunk előhívni. Láthatóvá válnak a titkos átjárok, valamint az ellenfelek gyenge pontjait. Lelassíthatjuk az időt, így egyszerűbben tudjuk irtani az ellent. Felvonhatunk magunk köré egy pajzsot, amely igen hasznos, ha egy nagyobb csapattal kell szembeszállni. Az utolsó képességgel pedig fegyvereinknek tudunk adni egy nagyobb energialöketet.

A fegyverarzenál a már megszokott 2. vh-s felhozatal azzal a különbséggel, hogy  itt lehetőségünk van különböző fegyverneppereknél feltuningolni a már meglévő stukikat.

A játék nyitott terepen játszodik és elméletileg non-lineális habár véleményem szerint ez nem teljesen igaz.

Negatívumként csak pár dolgot tudnék megemlítetni: az ellen néha elég érdekesen tud reagálni mind ránk mind a környezeti változásokra, valamint néhol kicsit gyengébb a grafikai megvalósítást.

Összességében egy jó  könnyedebb hangvételű játék lett az új Wolfenstein hozza azt az igazi régi fps hangulatot, amit ma már kevesen tudnak, meg hát nem sok olyan játékfüggőt ismerek, aki annak idején ne tolta volna a nagy elődöt a Wolf3D-t ami egyébként innen letölthető: LINK 

10 / 7.5 (az elődre való tekintettel) 

Gépigény:

 CPU: Intel Pentium4 3.2 GHz AMD Athlon(TM) 64 3400+ processor
RAM:1GBRAM
VGA: 256MB NVIDIA(R) Geforce(R) 6800 GT or ATI Radeon(TM) X800

TRAILER: 

INGAME: 

veghzol szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr41333549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása