wécésfüzet

fejtörők

1. Péter tegnapelőtt 17 éves volt, jövőre 20 éves lesz. Hogyan lehetséges ez?

Azt hiszem ezt hamar kivégzitek, úgyhogy egyből kettőt dobok fel:

2. A maharadzsa egy szigeten élt és mindenkitől félt. Ezért az egyetlen hídra mely a szigetet a szárazfölddel összekötötte akasztófákat állíttatott. A hidat leghűségesebb őrei őrizték. A sziget köré pedig vérszomjas krokodilokat telepített. Meghagyta őreinek, hogy aki a hídra lép és hazudik azt dobják a krokodilok közé, aki pedig igazat mond az akasszák fel. Így egy idegen sem léphet be a szigetre. Egyszer arra jött egy vándor és valamit súgott az őrök fülébe. Azok tanácstalanul egymásra néztek, majd beengedték a szigetre.

Mit súgott az idegen?

kriszpi 2 hozzászólás
Címkék: krisz fejtörő

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr311357100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malp 2009.09.03. 14:09:32

"Takarodjatok a gecibe köcsögök, lehet, hogy 10-en vagytok, de én a jövőből jöttem és itt lapul a palástom alatt két csőre töltött Heckler & Koch MP5 típusú géppisztoly, mellyel titeket, a krokodilokat és ezt a narancssárga hajú hotdogárust is szarrá fogom lőni. Na ki a ribi kistáskák?"

Malp 2009.09.03. 14:17:19

Petike meg örüljön, hogy a 17-et megélte, hiszen a járványos gyermekbénulás várható élettartama 8-12 év.
süti beállítások módosítása