wécésfüzet

És a ráadás: Zlatanék a meccs előtt a Romkertben ittak!

A szombat esti, 2-1-es svéd győzelemmel végződött vb-selejtezőre a budai szórakozóhelyen melegített a magyar válogatott ellenfelének néhány futballistája.
 

Mulatott a svéd futballválogatott több kulcsjátékosa a Magyarország-Svédország világbajnoki selejtező [1] napján, még a meccs előtt. Az esti találkozón győztes gólt szerző Zlatan Ibrahimovic, a majdnem végig pályán lévő bal oldali középpályás, Samuel Holmén és a 90 percet játszó középhátvéd, Daniel Majstorovic a Romkertben volt legalább hajnal 3-ig.

Öt-hat fős társaságban voltak, a bárpulttól nem messze, Ibrahimovicot [2] rögtön megismertem. Nagyon el volt, mintha leállították volna a sarokba, csendesen iszogatott. A többiek viszont rendesen csajoztak, leszólítgatták a lányokat, táncoltak" - értesült az Index egy szintén ott szórakozó hölgytől.

A játékosokkal volt egy "idősebb úr" is, vagyis Ibrahimovicék valószínűleg engedéllyel mentek a budapesti éjszakába. Informátorunkat a meccsen pályára nem lépő Sebastian Larsson aznapi ebédmeghívással csábította, de miután kosarat kapott, pillanatok múlva már egy másik lánnyal táncolt.

Mindegyik futballista fogyasztott alkoholt, de részegek nem voltak. "Ibrahimoviccsal akartam közös fotót készíteni, de azt kérte, inkább ne. Három körül hagytuk ott a Romkertet, ők még maradtak, nem tudni, meddig" - mesélte szemtanúnk.

Svédország szombat este, a Puskás-stadionban 2-1-re, utolsó másodpercben lőtt góllal verte Magyarországot, és megtartotta esélyét a 2010-es vb-részvételre.

Kvazimir 1 hozzászólás
Címkék: írás andris

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr381363163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endreandras 2009.09.06. 11:19:12

Ibrának felesége meg gyerekei vannak és ezek szerint akkor hűséges is az asszonyhoz. Az hogy magyarosan kaptunk ki, meg is érdemeltük. csatár nélkül kiállni és második félidőben is egy thorgele sanyival támadni baromság, be kellett volna hozni minimum 2 csatárt. mit akarunk mi támadó foci nélkül? mentek a felívelgetések mintha a mi Sanyink majd jól lefejelné a dromedár svédeket. Szerintem szarok voltunk ötlettelen játékkal, egy talált góllal ami nem is volt 11-es, ugyh nem érdemeltünk volna 1 pontot sem. Ebből is látszik h nem albán meg málta szintű csapatokról van szó és h azokat a győzelmeket mégsem kellett volna annyira túlértékelni.
süti beállítások módosítása