wécésfüzet

Ez a pókertörténet legnagyobb csalása

Videókkal! Pénteken bejelentette végső határozatát a vezető online szerencsejáték-oldalakért felelős cég, a Kahnawake Szerencsejáték Bizottság (KGC) az Ultimate Bet és az Absolute Poker termében zajlott 6,1 millió dolláros (1,05 milliárd forintos) csalás ügyében. A felelős a korábbi információknak megfelelően az 1994-es világbajnok, Russ Hamilton, de további 31 meg nem nevezett személyt is bűnösnek találtak.

Russ Hamilton 2004 májusa és 2008 januárja között kihasználva a két azonos rendszerben működő online terem hézagos biztonsági hálóját, úgynevezett superuserként ellenfelei lapjait látva pókerezett.

Miután egyre több és több bejelentés érkezett gyanús játékosokról, – akik mindig jókor emeltek és dobtak, illetve verhetetlenek voltak –, vizsgálatok indultak, amelyek fény derítettek a pókertörténet legnagyobb csalására.

Hamilton azóta is vígan golfozik és éli fényűző életét. Pedig a Kahnawake 1,5 millió dolláros bírság kiszabását illetve 22 millió dolláros kártérítést követel a bűnösöktől.

 Így csalt egy superuser egy online terem 1,000 (!) dolláros nevezési díjú versenyén

Kvazimir szólj hozzá
Címkék: video írás andris

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr661379032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása