wécésfüzet

Vicc, hogy kiket alakalmaznak ma újságírónak, bár egy ilyen lapnál...

De a hír sem kevésbé az:P

Drog, kés, borotva a bíróságra

Marihuánával a táskájában sétált be a bíróságra

Egy 21 éves nő retiküljében pár gramm marihuánával döntött úgy, hogy a bíróságra megy, nem tudni, hogy a biztonságiakat akarta ellenőrizni vagy csak a józan esze ment el.

A fiatal nő a St. Lucie helyi bírósági épületébe szeretett volna bejutni, azonban minden ilyen típusú közintézménybe komoly biztonsági ellenőrzésen átjutva kerülhet be bárki. A hölgy a táskáját az átvizsgáló szkenner alá odaadta átvilágításra, mely során az erszényben egy borotvát, egy kést, ollót, lakatot és egyéb fegyvernek minősülő tárgyat lepleztek le az őrök.

A hölgyet felkérték táskájának kiürítésére, amelynek során nem csupán a furcsa eszközök kerültek elő, hanem egy kis tasakban lévő fehér por is gyanút okozott. Ezt elvitték vizsgálatra, majd kiderült róla, hogy kábítószer származék, azaz marihuána.

Mivel a kábítószer mennyisége kevesebb, mint 20 gramm volt, így nem lehetett feltételezni a nőről, hogy kereskedelmi szándékkal hozta magával, így csupán birtoklásért került lakat alá és ha már a bíróságon járt gyorsan el is döntötték, hogy 500 amerikai dollár fejében lehet őt szabadlábra bocsátani. Természetesen hamarosan megjelent valaki a lány részéről, aki letette az óvadékot, így a lányt szabadon is bocsátották.

forrás: bulvar.ma.hu

Malp szólj hozzá
Címkék: írás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr511421184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása