wécésfüzet

Polgármesteri jutalmak

Miután Robi úgy kifakadt az "Ilyen lesz Laposvár" posztban látható, olvasható posztban megnéztem milyen is a polgármester a többi településen...

Ja és ez csak a 2002-2006 közötti időszakot öleli át.

1.) Kőbánya – Andó Sánor
Andó Sándornak, Kőbánya MSZP-s polgármesterének az éves jövedelme a tízmillió forintot is meghaladja, mivel a szocialista többségű önkormányzat jóvoltából tizenhárom havi fizetését veheti fel egy összegben rendszeres illetménye mellett, ami havonta 424 ezer forint (vagyis a jutalma 5-5,5 millió forint). Az alpolgármesterek egyhavival kevesebb apanázsban részesülnek.

2.) Székesfehérvár – Warvasovszky Tihamér (2004 január)
2004-ben  Székesfehérvár polgármestere a költségtérítéssel, a 13. havi illetménnyel, illetve a 12 havi fizetéssel megegyező összegű jutalmat kapott. Éves bevétele így megközelítőleg 17 millió forint. Warvasovszky egyébként 2003-ban is megkapta a 12 havi fizetésének megfelelő éves jutalmat.

3.) Jutalom Székesfehérváron 2
Féléves teljesítményért mintegy nyolc és fél millió forint prémiumot vehetett fel 2004 júliusában Warvasovszky Tihamér, Székesfehérvár szocialista városvezetője és két helyettese, miután az MSZP– SZDSZ-többség megszavazta a hathavi fizetésnek megfelelő jutalmat. Ez a polgármester esetében mintegy 3,6 millió forintot jelent. Helyettesei: Szeiler András (SZDSZ) és Boldizs Kálmánné (MSZP) fejenként körülbelül 2,4 milliós összeget vehetnek fel jutalomként.

Kvazimir 2 hozzászólás
Címkék: politika andris

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr601470678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malp 2009.10.24. 09:06:29

A mocskos kommunisták!
Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj! Gyurcsány takarodj!

Ja öööööööööö

endreandras 2009.10.24. 10:06:21

"MSZP– SZDSZ-többség " szerencsére már nincsen, de a kecske (w.t.) csak azért sem mondd le. na mindegy majd leváltjuk remélem...
süti beállítások módosítása