wécésfüzet

A feleség allergiás a férj spermájára

Az újdonsült házasok kétségbeestek: valószínűleg sosem lehet gyerekük. Az asszony ugyanis allergiás a férfi örökítőanyagára.
Julie Boyde a 26 éves ifjú ara a nászéjszakán fedezte fel, hogy valami nem stimmel. Először szeretkeztek védekezés nélkül. Előtte két éve már együtt éltek, de mindig védekeztek. – Mindig nagyon elővigyázatos volt, de aznap este nem védekeztünk - mondta az ABC News-nak Julie. – Most, hogy összeházasodtunk, úgy gondoltuk, ha teherbe esem, akkor teherbe esem.

– Mintha valaki tűkkel szurkált volna össze, olyan érzés volt. És égetett - mesélte Mrs Boyde, aki eredetileg pennsylvaniai. Az orvosok képtelenek voltak megmagyarázni az esetet, míg egy barátja jött rá a megoldásra.

– A teste ugyanúgy ismeri fel az idegen proteint, mint a pollent, vagy a mogyoróvajat. Ezért dagad be, fáj és viszket; ezért érzi azt az égető érzést - magyarázta a Cincinnati Kórház orvosa, Dr Andrew Goldstein a Telegraphnak.

Kollégája, Jonathan Bernstein kifejlesztett egy olyan eljárást, amelynek segítségével a hölgy kevésbé reagál érzékenyen - pont olyan, mint egy allergia elleni injekció. A módszer egyes pároknál működik, másoknál nem - Boydéknak örökbe kell fogadniuk, ha gyereket szeretnének.
endreandras szólj hozzá
Címkék: endre

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr261502848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása