wécésfüzet

Mutasd meg az éjszakádat Sander Kleinenbergnek!

A félreértések elkerülése végett: ez nem egy klasszikus videóklip-pályázat! Bárki részt vehet, aki képes akár a fényképezőgépével, akár a telefonjával, akár egy webcamerával hitelesen megörökíteni egyik felejthetetlen éjszakáját. Mindegy, ki vagy, hol élsz, mit csinálsz, csak légy eredeti, kreatív és őrült! Akinek ez nagyon jól sikerül, az szerepelhet majd Sander új, This Is Our Night című felvételének klipjében.

 

Szabályok:

-    aláfestőzeneként Sander Kleinenberg This is Our Night című dalát kell használnod!

-   töltsd ki a jelentkezési lapot ezen az oldalon, ezután kapsz egy visszaigazoló e-mailt, melynek segítségével letöltheted Sander Kleinenberg  This Is Our Night című zenéjét!

-    készítsd el a saját klipedet bármilyen képrögzítő eszköz segítségvel!

-    ha kész a videód, csatlakozz az SK This Is Our Night Music Video Contest című Youtube csoporthoz és kattints az Add Video fülre!

-    a beküldési határidő 2009. november 30.

-    a győztes pályázatot fel fogják használni az igazi This Is Our Night klip készítése közben a pályázat tulajdonosa pedig limitált példányszámú pólókat és egy új Sander Kleinenberg mixlemezt nyer.

-    a zsűri maga a lemezlovas, de a hozzászólásaitokkal segíthetitek a  munkáját és befolyásolhatjátok a végeredmény kialakulását.

endreandras szólj hozzá
Címkék: endre

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr361502514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása