wécésfüzet

tök megéri

A brit luxusautó-gyártás legfontosabb helyszíne, a történelmi Crewe gyár fennállásának 60. évfordulóját ünnepli (2007-es a cikk).

Erre az alkalomra Bentley Motors bemutatja első limitált kiadású toll kollekcióját.

Az együttműködésre és a gyártásra felkérte a világhírű TIBALDI céget, mely az értékes és magas technikai színvonalú íróeszközök speciális gyártója.

A tollritkaságokat gyártó TIBALDI volt Olaszország első töltőtollgyártója. Az 1916-ban alapított toll manufaktúra.

A TIBALDI for Bentley toll kollekció ünnepli a Tibaldi gyár 90.évfordulóját.

A toll kialakításában az aranymetszési arányokat alkalmazták. Az 1,618 szám és annak többszöröse vagy törtrésze vonul végig a toll kupakjának és testének tervezésénél.

A toll kupakján megtalálható a Mulliner edition Continental GT  Diamond Series autó sebváltójának a pontos mása. A gyűrű, amely körülveszi a kupakot, szabad helyet biztosít személyes adatok vagy autónk rendszámának belegravírozására.

A doboznál alkalmazott részarányos tölgyfaberakás technika visszatükrözi az Arnage Diamond Series belsőt.

Világ első - Minden TIBALDI tollnak van egy szabadalmaztatott belső szerkezete, mely szerkezet csökkenti a szivárgás kockázatát.

Minden Tibaldi for Bentley toll egy értékes limitált kiadás és magán hordozza a Sheffield Assay Office Bentley fémjelet.

- 400 ezüst töltőtoll

- 200 ezüst golyóstoll

- 40 darab tömör fehér arany töltőtoll (5.720.000,-Ft)

- 20 darab tömör fehér arany roller ball. (6.760.000,-Ft)

kriszpi szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr591501835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása