wécésfüzet

micsoda válaszok, micsoda fogalmazás... deutálom ezt a palit

Leginkább Jimmyről és a csajokról kérdezték az olvasok Zámbó Árpyt, aki testét rendszeres futballal tartja karban. Az énekes igen elégedett külsejével, és semmi pénzért nem vágná le a haját.

kár hogy nincs oly jó hangod csiszoljad még .mert hasonlitol a néhai tesvéredre (angéla)

Nem is lehet hasonlítani a hangunkat.


neharagudj hogy ezt kerdezem de mertnem hagyatok mar nyugotan piheniazt szerencselen embert mert akartok az o hejeben lepni hiaba a testveretek ti sosem lesztek ojanok mint o voltvagy a penz hajt titeket elegszegyen hogy nem engeitek ott bekeben nyugodni. (feketegyorgyi canada)

Látod, milyen kis butuska vagy. Ti nem hagyjátok békén, most is ti kérdezgettek róla. Az összes jimmyvel való pénzügyi vonzat, az örököst illleti meg, aki az özvegye.

minden elismeresem aminn a csaladodnak at kell menni a sok joindulatu ember miatt.szeretned ha te jatszhatnad el testvered szerepet a rola keszulo filmben,kivanom sikeruljon mivel te legalabb elethuen mutatnad be az eletet szerintem.a csaladnak sok erot kivanok a rengeteg tamadas miatt. (judy canada)

Nagyon köszönjük a jóságodat, azonnal gyere Budapesten. A filmmel kapcsolatosan nem tudok biztosat mondani. Nemcsak te kérdezed, hanem rajtad kívül rengeteg ember.


Miert? Miert mindenkep "Jimmy",tudod hogy jon a penz. Hat igen, most tobb van... es csunya igy meg alazni(szereto testver)."O" egy es tobb nincs.Csaladjat, sajat csaladja - gyerekeit es feleseget illetne.Nezdtel tukorbe? (Timo)

Nem igazán értjük a kérdést.


Szerinted végigtudod csinálni a filmet? Gondolok itt arra hogy lelkileg elég erős vagy? (Györgyusz)

Persze.


Szervusz Árpy!
Kérlek egy szóval válszolj,Te hiszel abban,hogy Jimmy-t baleset érte és ez okozta a halálát?/őszintén szólva én nem ,ott valami nagyon sántít.Hárman voltak,társaság volt,sok autó állt a ház előtt?Vajon mi az igazság?/Üdv.:Ria (Ria)


Te vagy a Jimmy-klubos Ria?


nagyon csúnya vagy,mint jimmy,neki legalább hangja volt.érted? (sok hölgy)

Az a baj, hogy átlagban naponta 15 csajt utasítok vissza, ez az, ami neked nem jön össze.


az igazság az,hogy te az igazi nőknél-nulla vagy,tudod-e? (igazi nők)

Kisfiú vagy, vagy kislány?


szégyencsalád a tietek,ugye tudo,még nemrég sebastiántól vettünk anyagot csepelen,foglalkozol te is eladással? (igazság)

Díler, így álcázod magadat? Én nem ismerem a te családod, de biztos vagyok benne, hogy nagyon rendezetten és boldogan éltek együtt.


nálunk volt jimmy,egy aggresszív ember volt,te is az vagy?,bár ,ha rád nézünk,egy karalábé ember áll előttünk. (hilton dolgozói)

Megvert téged? Ha nem, miért állítod ezt? De ha szemtelen valaki velem, orrnyergen verem.


Kedves Árpy! Még egy ilyen nagyszerű tehetséget mint Te vagy még nem hordott a hátán a föld. Kár, hogy nincs hangod, meg úgy nézel ki mint egy ló, de nekem tetszel. Szia (BI)

Én úgy gondolom, rajtam kívül sokkal rosszabb előadók vannak. Az a baj, hogy lehet, testvéremhez hasonlítasz, pedig őt nem lehet senkinek sem leutánoznia.

Szia Árpy! Milyen gyakran ebédel együtt a Zámbó család? (királylány)

Először is küldd el a fényképedet, telefonszámodat, aztán meghívunk családi ebédre és tudni fogod.

Szia.Kifizetődő neked ekkora shleppel utazni mint aki kísér?Nem hiszem hogy olyan nagy lenne a bevételed.Egyszer ott kajáltunk ahol te felléptél ne haragudj de nem vártuk meg az előadást de láttam a "tömeget". (Satine)

Ha nem az lenne, nem csinálnám, veszteségesen senki sem szeret dolgozni. Jó szponzoraim vannak.


Árpy kedves! Szerinted nem lenne egyszerűbb lábat mosni, és akkor nem kellene lyukas zokniban járni a szellőzés miatt! Egy kis szappan és víz csodákra képes a lábunk táján is! (Neoja)

Te kis buta, az egész egy kamu történet volt.

Te hol tanultál zenélni? Jimmytől mikor, hogyan lested el a trüköket? (Edina)

Milyen trükkökre gondolsz, és hány éves vagy?

A politika nem érdekli? Mit szól a megszorításokohoz? Nem gondolt még arra, hogy valamelyik párt színeiben elindul? Jimmy is volt jelölt. Nem kacérkodik ezzel a gondolattal? (gránátalma)

Nem vagyok politikus, nem is akarok az lenni. Csak a nőket szeretjük.

 

kriszpi szólj hozzá
Címkék: idióta

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr11519623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása