wécésfüzet

el kéne kezdeni pecázgatni..

Két tinédzser tizenötmillió forintnyi fontot adott át a rendőrségnek három héttel azután, hogy egy titkos kis tavacskából hal helyett egy nejlonba tekert csomagot fogtak ki Ausztrália keleti partjai közelében.


Két kamasz harcsára ment, de a nagy fogás helyett egy még nagyobbat akasztottak: egy nejlonzacskót tele pénzzel. A tizenötmillió forintnyi pénzt három hétig tartogatták, de végül úgy döntöttek, inkább elviszik a rendőrségre.

Három hétig gondolkoztak azon, hogy visszaadják-e a tavacskából kifogott pénzt 

– Nem akarunk bajt a fejünkre – mondta a neve elhallgatását kérő fiú a Lismore Northern ausztáliai lapnak. Jól megvoltunk mielőtt a pénzt megtaláltuk, és ezután is jól megleszünk – magyarázta a szerencsés horgász.

A rendőrség vizsgálja, hogy a megtalált pénz összefüggésbe hozható-e valamilyen bűncselekménynel.

– Ha kiderül, hogy nem tapad vér a csomag pénzhez, és senki sem jelentkezik érte, a becsületes fiúk megkaphatják az egész összeget – mondta Greg Moore nyomozó.

kriszpi 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr61525349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kriszpi 2009.11.14. 19:14:35

titkos kis tavacskából...
süti beállítások módosítása