wécésfüzet

FlashForward

Mivel konkrétan manapság már nincsenek filmek, csak kéthetente egy, kénytelen voltam elkezdeni még egy sorozatot. Na mondom ezt sokan szedik viszonylag, annyira szar nem lehet.

Az alapsztori, hogy 2009 október 6.-án mindenki a világon elveszíti az eszméletét 2 perc 17 másodpercre, és abba az időbe meglátják, hogy mit csinálnak épp 2010. április 29.-én. FBI-osok elkezdenek kutatni, hogy mitől lehet, foggalmuk nincs. Látnak egy videot, amit egy stadionba vett fel a kemera baseballmeccsen, míg mindenki eszméletlen volt. A videon az eszméletlen tömegbe viszon sétál egy faszi, aki nem ájult el. De az arca nem látszik. Na ő lehet a titok kulcsa.

Akik nem látták a jövőt, azokról kiderül, hogy akkor vagy halottak voltak, vagy aludtak. Ilyen az egyik FBI-os csóka is, aki most azon parázhat, hogy meghal e addig. De egy nő felhívja, hogy neki az volt a kitekintésében a jövőben, hogy olvas egy jelentést, amiben le van írva, hogy csórikámat agyonlövik. Na akkor mégjobban elkezd parázni.

Eddig 8 rész ment le, az alapján bizton ajánlhatom, egyszóval jó kis sorozat, a Lostosok csinálják. Ja még az benne a fasza, hogy ha az aktuális rész pl okt 30.-án ment le, akkor a filmben is kb. okt 30 van, egy hét kb egy rész. 

Malp szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr441525893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása