wécésfüzet

Az új pesti sznobclub

A korhatárról

18+? 21+? 25+? Mit jelentenek a korhatárok?

Még 2 nap, és megnyit Budapest várva várt presztizsklubja, a Prestige, kommunikált programjainál pontosan jelölt korhatárokkal. Információs vonalán és e-mailben többen kérdezték, hogy mennyire kell komolyan venni e...zeket a számokat, miért fontosak egyáltalán. Erre szeretnénk most választ adni.

Egy presztizsklub vendégköre nevéhez méltóan mindig válogatott társaság, ezért a bejáratnál lévő face control szerepe kiemelten fontos. Minden rendezvényhez hozzáredelünk egy ajánlott korhatárt, nem csak azért, hogy ne árasszák el gimnazisták a felnőttprogramot, hanem amiatt is, mert az adott este spcifikusan egy korosztálynak szól. Például a Funky Night Fever esetében a tinédzserek nem is éreznék magukat a megfelelő helyen. Kivételek mindig vannak, hiszen akadnak olyan 23 évesek, akiknek gondolkodása, kinézete, szórakozási és viselkedéskultúrája túlmutat életkorán. Így a 25 éves korhatár ellenére egy odaillő 23 éves előtt nyitva áll a kapu. Nem személyi igazolvánnyal kell tehát sorban állni a Prestige előtt, hiszen avatott szakemberek kidolgozott szempontok alapján válogatják a közönséget. Mik ezek a szempontok?
1. Modern, elegáns öltözék
2. Kultúrált megjelenés és viselkedés
3. A parti korhatárának megfelelő kinézet

Tehát nem az számít, hogy a személyid szerint hány éves vagy, hanem az, hogy megjelenésed, viselkedésed hitelesen tükrözi-e az alsó korhatár betöltését. Ezek a megjelőlések elsősorban az Urakra vonatkoznak, hiszen elfogadott tény, hogy a Hölgyek érettebben viselkednek, de nekik is mindenképp 18 éven felül kell lenniük ahhoz, hogy a Prestige rendezvényeit látogathassák.

Ahogy Bence mondaná: ááá ez nem gáz, ez kurvagáz!

Malp szólj hozzá
Címkék: írás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr751537502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása