wécésfüzet

Te kis hoki! -Folytatni a pontgyűjtést

Kedden sorozatban a negyedik mérkőzésén szerzett pontot a Sapa Fehérvár AV19. Pénteken a liga egyik legerősebb együttese (most első helyezett), a Linz érkezik, ám hazai pályán nem is lehet más a cél, mint a pontjaink számának további gyarapítása.

Amikor legutóbb Székesfehérváron járt a Linz, a Sapa Fehérvár 1-5-ös hátrányról állt fel és nyertük meg a meccset 6-5-re. Ezúttal a mieink nem szeretnének ekkora előnyt adni az osztrákoknak. "Semmiképpen sem szabad úgy kezdenünk, mint az Olimpija ellen. A Linz gyors és agreszív hokit játszik, számos játékosuk a pontlista élmezőnyében található. Ez remekül mutatja a játékerejüket. A hangsúlyt ismét a védőmunkára kell fektetnünk. A legutóbbi fellépéseinken már az emberhátrányos védekezésünkben is előrelépést tapasztaltunk, és továbbra is nagy szükség lesz a stabilitásra a speciális helyzetekben" - tette hozzá Énekes Lajos.

Ezen a videón a keddi meccs látható:

A végére pedig két érdekes videó:

Vicces Gólöröm:

Kapusbunyó:

endreandras szólj hozzá
Címkék: endre te kis hoki

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr951539759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása