wécésfüzet

"Béke legyen veletek az égtől a földig!"

Nem tudom mért, -lehet, hogy a mostanában megjelent sok-sok hasonló témát feldolgozó film hatására- de elkezdtem keresgélni az UFO-k után. Érdekel a téma, annak ellenére, hogy ha meglátnék egyet, valószínűleg abban a minutumban megállna a szívem, mert ismeretlen a számomra, s nem tudhatom, hogy milyen képességekkel, s egyéb adottsággal rendelkezik, jó, vagy rossz szándékú, gusztustalan, vagy félelmetes... stb. A lényeg, a lényeg, hogy rábukkantam valamire. Valamire, ami igazán megrendített. Ismét büszkén vallhatom magam székesfehérvárinak, hisz itt, a csodálatos szülővárosomban megalakult a Kozmikus Testvériség Tanulmányi Csoport, de azt hiszem nem is szaporítanám a szót, inkább beszéljenek a tények. Katt a linkre!

Azt hiszem megyek, és veszek egy forró fürdőt, mert nem elég a másnaposság, most ez a szembesülés... áhh... sok ez egyszerre :D

kriszpi szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr261543984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása