wécésfüzet

ismét büszkén, egy barátról :)

Megnyílt a k e p p showroom

Kepp: angolul cape, jelentése körgallér, ujjatlan vállravethető köpeny. A MOME öt textil szakos tervezőjének a fejéből pattant ki egy közös műhely és együttműködés gondolata 2009 tavaszán.

Az ötletet egyből a megfelelő hely megtalálása követte, ahol külön dolgozhatnak, de közösen prezentálhatják a munkáikat. A szerencsének köszönhetően sikerült rátalálni az exkluzív belvárosi garzonra, mely a csinosítás és beköltözés után most nyílt meg a nagyközönség számára is.

A k e p p tagjai:

Hajdú Anett – Energikus tervező-egyéniség, többnyire táska- és cipőtervezésre fókuszál, de a bőr, mint a kiegészítők alapanyaga, ruháiban is megjelenik. A partykultúra és a zene inspirálja divatgrafikáit.

Havancsák Teréz – A bájosan nőies és kifinomult részletmegoldásait a már-már haute couture darabok hozzák felszínre. A Marie Claire Future Generation tervezővé választotta.

Hofstädter Szandra (igen, jól olvastad, alias Macskanő)–  Az átlátható, ám megoldhatatlan részletek foglalkoztatják a sík téri dimenziójává formálásában. Precíz, hajtogatott felületeit játékos színhasználattal vonja össze táskáin, cipőin és ruháin.

Kovács Adél – A gagyi és a luxus kettősségét társítva a divatsznobizmusnak mutat fityiszt. Több fashionista blogon is felbukkant lovecarpet projekt kollekciója.

Tomcsányi Dóri –  Jelenleg Párizsban tanul fél évig, de kötött ruháiban máris fantáziát láttak több magyar online felületen, illetve a berlini Projektgalerie Showroomban is.

 

k e p p   showroom
1052 Budapest Vörösmarty tér 3. II. emelet
info@keppshowroom.com +36 20 528 9255

 

kriszpi szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr591543386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása