Rólam...
Mivel Ti négyen(Kriszti, Endre, Zoli, Andris), akik olvassátok ezt a blogot, pontosan tudjátok mi van velem, ezért inkább az alábbiakban a gombás békacomb receptjét ismertetem.
» 30 db békacomb
» 2 dkg só
» 3 dkg liszt
» 8 dkg vaj
» fél g törött bors
» 3 dl tejszín
» 20 dkg gomba
» 2 fej hagyma
» 2 tojás sárgája
» fél citrom
» petrezselyem
A zöldségeket, és a combokat megfőzzük, majd ha megpuhult a béka hús, a levét leszűrjük, és a lisztből, vajból, tejszínből készült rántásba öntjük. A mártást fűszerezzük, citromlevet adunk hozzá, végül beletesszük a két tojást is. Ügyeljünk arra, hogy miután a tojás a mártásba került, már ne forraljuk fel. A combokat mártással szervírozzuk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.