wécésfüzet

Mindenki magáról: Levy

Meglepő, de azért, hogy nem írok, rendszeresen látogatom a blogot :) Amúgy meg a helyzet errefelé változatlan. Továbbra is nyüzsgök a kék propelleres telekommunikációs cégnél, nem panaszkodhatom, minden van bőven: munka, agybaj, nevetés, munka, lélekápolás, észosztás, munka, programok, koordinálás, táblázattöltés, munka, pörgés és nem utolsó sorban munka..

Ami nincs: idő, elég pénz, aktív sportélet, buli, haverok és pia. Na meg cigi, de ez utóbbit egyáltalán nem bánom.

Az elmúlt hónapban sikeresen megváltam a hitelkártyámtól, kishíján 200.000 pengőm bánta, így most következő fizetésig low-budget life van. Már csak a diákhitelt kéne kinyírnom, de az lottónyeremény híján mág várat magára egy kicsit.

Eszter sikerén és Andris ötletén felbuzdulva feléledt bennem a vágy, hogy újra nekifussak a pszichológiának, de egyelőre még csak puhatolózom, hogy milyen formában jöhet szóba egyáltalán. Még az is sokat dobna a dolgon, ha a cég támogatná a tanulmányaimat, bár nem látok sok esélyét, hiába színtiszta pszichológia az ügyfélszolgálati tevékenység.

A szőke szépséggel idén nem tudtunk külföldi nyaralást összehozni, mivel az összeköltözésünknek volt némi anyagi vonzata, de mivel megjelent a fém kétszázas, és azóta gyűjtögettük, így összejött egy bécsi kiruccanásra való összeg, december közepén két napot ott lazítunk.

Örömmel olvasgattam a sikereiteket, remélem, hogy sokszor lesz ilyen poszt a blogon az érdekességek között.

Levy szólj hozzá
Címkék: írás levy

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr751562913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása