wécésfüzet

Rólam! Sanyi

Hello fiúk lányok!

 Szóval tegnap elkezdtem írni, és mivel Robi is olyan szépen buzdított most folytatom!

Örülök, hogy mindenki jól van,igazából én még nem kezdtem meg nagyszabású terveket készíteni a jövőmmel kapcsolatba,de lehet neki állok  lángost árusításnak lakókocsiból a tengerparton. Egyenlőre még a festésnél  a vízilabdánál és a nyelvi nehézségeknél tartok,de állítólag egyre jobban beszélek franciául. A poloval minden rendben 5meccs után veretlenül elsők vagyunk a bajnokságban ez nem rossz főleg, hogy ez a második évünk ebben a szezonban, az edzések nem egyszerűek  munka után,de nem panaszkodom. A festés nem egy álom meló, de elvagyok vele és MEGÉRI,persze nem szeretném ezt csinálni egész életemben, úgy hogy rengeteg telefonálás és papír beszerzés árán,próbálom Francia országban érvényesítetni az úszó oktatói papíromat, ha meg van minden papír,kell tennem egy vizsgát 22tételből amik az itteni szabályokra, vonatkoznak és elvileg már taníthatom is úszni,vízilabdázni a Francia porontyokat. Nagyjából ezek a dolgok teszik ki a minden napjaimat, de néha ez is rohadtul elég!

Jah és hogy büszkélkedjek is valamivel kb. egy hónapja meg volt az első TV interjúm francia országban a TF3 francia csatorna készített egy kb. 6-7perces anyagot a csapatunkról, és mint idegenlégióst kérdeztek a francia vízilabda színvonaláról, a beilleszkedésről stb.

A szilveszteri mulatság nekem kilőve, mivel Benedek barátom megházasodik és pont az év utolsó napját választotta a drága,de remélem, hogy azért lesz időnk összefutni legalább egy sör erejéig(persze egy sör az nem sör...),bár az idő amit otthon töltök nem ad túl sok mozgásteret December 21.én este érkezem és január 4.én már La Rochelleben kell lennem!

Természetesen az oldalt én is rendszeresen látogatom, még ha nem is hagyok semmi nyomot magam után.

Csókoltatok mindenkit!

 

h.sanyi 2 hozzászólás
Címkék: sanyi

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr161574196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malp 2009.12.04. 18:59:57

és Sanyi? amúgy te fogtad meg a seggem?

h.sanyi 2009.12.04. 21:49:06

@Malp: Ismerem a trükkjeidet!
süti beállítások módosítása