wécésfüzet

Hogy mi is volt tegnap? (Robika szülinapi bulijának története)

Tegnap volt a Robika szülinapi bulija, amit sikerült elég keményen megünnepelni. A zsúrt a Marios nevű szórakozóhelyszerűségen tartottuk.

Eme nemes alkalomból ellátogatott Laposvárra a Gömöri család és a híres neves Makkmester (aki valamiért egész este egyszer sem villantott). Az alapozást nálunk és Kuruczéknál kezdtük, úgyhogy mire leértünk kurvára nem voltunk józanok. Fogytak a sörök meg a viszkikólák egyre alfább állapotba kerültünk. Rajmund barátunk is megindult, egy kis mókát keresve. Meg is találta a tulaj testvérét. Ez a rész egy kicsit ködös, de valami olyasmi volt a szitu, hogy Rajmi megfogta a srác sapkáját, akinek ez nem tetszett. Aztán persze nem lett semmi a dologból, de legalább annyit elért vele, hogy jól felbőszítette emberünket, aki új ellenfelet keresve elment a férfimosdóba. Megpillantotta magát a tükörben és úgy gondolta ki is lenne jobb ellenfél, mint saját maga, ezért fogta és jól ellátta saját tükörképe baját.

Ezután Nikinek elszállt az agya és tök logikus dolgokkal bombázott. Kint beszélgettem a korlátnál odarohan hozzám vérbeforgó szemekkel, majd a következőt mondta: „ te szemét egy csaj kérdezősködött rólad mindent tudok” majd nekiállt karmolni. Végül is tökre igaza volt ha valaki érdeklődik utánam akkor tuti én vagyok a hibás. Persze 1 óra múlva rájött, hogy valóban nincs logika abban amit felvázolt.

Ezután még ittunk pár kört és jobbnak láttuk elindulni hazafele.

Hafi barátunknak is kemény volt az estéje. Csoma szedte össze a parkolóban, éppen aludt a betonágyon. Persze ő erre már nem emlékszik.

Friss hír erről a vonalról: Miután megtalálták a Danit felvitték (egy lépcsőt kellett megmászni, hogy bejuss a helyre) csak visszafele már ez nem ment olyan egyszerűen, úgyhogy a Dani rákjárásban ment lefele közben a Csoma fogta, hogy ne essen le.

Amúgy Tomi és Miki is úgy elvágta magát, hogy mikor hazaértek szó szerint kiborultak a kocsiból és a csajoknak kellett bevonszolni őket.

Hazafele menet bementünk a mekibe tolni egy kis burit. Persze mint minden ez sem megy könnyen Laposváron. Odajön egy srác és elkezdte nyomatni a baromságait:”melyikötök románozik, hallottam ám, ki köcsög románozott.” Mondtuk neki, hogy háver azt beszéltük, hogy mit rendelünk szó nem volt ilyesmiről. De ő csak nyomatta a faszságot Rajminak meg kezdett lilulni a feje, a szitu is kezdett durvulni. (Próbáltam a Nikit a hátam mögé terelni, de Ő csak ugrált előttem: „Sültkrumpli, sültkrumpli”) Aztán Rajmi elővette a morcosabbik arcát erre a srácok levágták, hogy nem pálya a dolog, úgyhogy inkább elkezdtek haverkodni megkaptuk a kaját és hazajöttünk hozzánk.

Rajmi azóta is azt hajtogatja, hogy így nem mehet haza az apjához, mert ha tudná, hogy nem csukta meg ezeket a köcsögöket akkor nagyon mérges lenne.

Másnap Bandi hozta a formáját. Elhagyta valahol a szemüvegét, ami nélkül nem tud vezetni. Sehol nem találtuk, úgyhogy lementünk a tescoba mert ott lehet venni gagyi szemüveget, amivel hazabotorkál. Na olyan nem volt ami kellett. Felhívtuk Robikát, aki totál ko volt még a tegnapi miatt, és kiderült, hogy nála van Bandi szeme világa. Akkor irány Robika.

Na és itt kezdődött a visítás. A szitu a következő Rajmi vezet, Endre anyósülés, Krisz és Én hátul. Rajmi a távolban megpillantott két rendőrt, akik éppen közúti ellenőrzést végzett. Rajmi hihetetlen kifinomult érzékkel az út közepén nyomott egy satut, totál sokkot kapott,  se jogsi, be sincsen kötve mi a faszt csináljon. Hátul már dudálnak. A rendőrök persze erre felfigyeltek és innentől az út közepén állva figyelte a ténykedésünk. Rajmi gyorsan lehúzódott az út szélére, azt mondja: csináljunk úgy mintha keresnénk valamit aztán csatoljuk be magunkat és menjünk tovább. Srácok kiszállnak hátramennek a csomagtartóhoz kinyitják matatnak majd visszaülnek. Krisz mondja, srácok ez így nem jó Rajminál  nincs jogsi, Endre húzza fel a strassz-köves szemcsimet aztán menjünk úgy.

Na most az ember csere is hihetetlen zseniálisan lett megoldva kiszálltak megkerülték a kocsit elmentek egymás mellett majd Endre a sofőr helyére Rajmi anyósra azt nyomás. Szerintem a rendőrök között ez a beszélgetés zajlott le. „Te látod mit csinálnak. „Jaja kapás van kapás van.” Persze, hogy megállítottak minket mindenki visít mint az állat Bandi holt sápadt. Rendőr elveszi a papírokat. Azt mondja, hogy most csak figyelmeztet minket, mert nem kapcsoltuk be az övet, de legközelebb bűnti. Fuuu megusztuk mennénk. Erre megkérdi: ittak? Na most tudni kell ha Bandi ilyen szituba kerül képtelen hazudni úgyhogy erre csak egy féle válasza volt: ja tegnap… na akko szájon ki szondát fújunk. Na és itt basztam el Én, mert fel kellett volna venni a szitut, de annyira a visítás szélén voltunk, hogy nem tudtuk megoldani. Bandi fújt csak hát a reggeli fogmosás elmulasztása nem csak lepedékes fogakat eredményez, hanem azt is, hogy alkohol marad a pofádba,  úgyhogy nem nagyon de pozitív lett a cucc. De mázlink volt elengedtek minket, sőt még tanácsot is adtak a Bandinak, hogy toljon egy kis kaját akkor jobb lesz illetve, hogy érezték a bukénkat és ezért fújattak:P Meg, hogy hátul a lányoknak nincs a jogsijuk? (hogy gyalázzam már magam is egy kicsit). Na szóval Robikám még egyszer Boldog szülinapot, meglettél ünnepelve nem is kicsit, és ha a fényképező hazakerül akkor majd képeket is teszünk fel... Azóta előkerült úgyhogy íme pár kép.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

veghzol 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr811578005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kriszpi 2009.12.06. 17:59:08

kimaradt a történetből, hogy az ablak Bandinál kb 10 centire volt lehúzva, s amikor kérte a rendőr az iratokat, nemám letekerné jobban, tuszkolja ki a résen a papírokat... Rajmi meg, "húzd már le az ablakot!" XD XD XD (egyébként csináltam egy javítást a sztoriban :P)
süti beállítások módosítása