wécésfüzet

tyűha! -=LEGION (2010)=-

 

Az univerzum láthatatlan lényei megunják az emberiséget, így rájuk zúdítanak egy kisebb hadosztályú arkangyal csapatot, hogy véghezvigyék a pusztító erejű Apokalipszist, amely eltörli a homosapienseket.. Ám egy (más nézeteket valló) Michael (magyarul Mihály) nevű arkangyal a segítségükre siett, oly módon hogy világra segiti a születendő Messiást.....

2010 nem spórol a dinamikus akciófilmekkel, úgyhogy sokszor lesz alkalmunk ökölbeszorított kézzel szurkolni a szimpatikus karaktereknek, és vadúl csápolni az igényes robbantások, és ólomtűzek szemkápráztató képeinek (percse csak hangbéli aláfestésként). Scott Stewart rendezőnek nem ez lesz az egyetlen munkája a jövő évi filmdömpingben, hanem már készülőfélben van, az FSMH oldalán is megemlitett "Priest" című vámpír-gyilok, ami hasonló hangulatot áraszt mint jelen cikkünk tárgya. Tehát kíméletlen ütközetek várhatóak! Parasztosan szólva: Jú lesz ez! :)

S akik részt vesznek ezen természetfeletti hepajban: Dennis Quaid (Bob Hanson), Paul Bettany (Michael), Kevin Durand (Gabriel), Doug Jones (Ice Cream Man), Kate Walsh (Sandra Anderson), Tyrese Gibson (Kyle Williams), Lucas Black (Jeep Hanson), Adrianne Palicki (Charlie) és még sokan mások.

 

kriszpi szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr781594747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása