wécésfüzet

Kedves Mindenki!

Ismét a tanácsotokat kérném a marketing munkában. Lassacskán készül a cég weblapja is. Egyik menüpontjában egy ilyen buzdító szöveget szeretnék, amiben benne van, miért is jó velünk utazni. Mivel az iskola már igen régen volt, tán igaz sem volt, így írói vénám már igen csak kikopott. Ezért első nekifutásra ezt a valamit sikerült összedobnom, ami igen, szerintem is szar, de hirtelen erre futotta. Ismét javaslatokat, ötleteket kérnék, egyrész mit kéne változtatni a szövegen, másrészt mi az amit titeket érdekelne, ha egy külföldi utazásra akarnátok menni, és egy eddig ismeretlen cég ajánlatát tanulmányoznátok. Köszi előre is!

 

Sokan mondják: az egyetemi évek a legemlékezetesebb időszaka fiatal korunknak.
Ekkor olyan élményeket szerezhetünk, melyeket még unokáinknak is mesélhetünk.
Nincs annál jobb módja ezeket az élményeket begyűjteni, mint az egyetemi-főiskolás csapatunkkal, baráti társaságunkkal ellátogatni egy-egy nagyvárosba.
Ezen korosztály számára kínáljuk túráinkat, melyeket leginkább a fiatal felnőttek igényeihez szabtuk.
Ezért elsősorban az utazások árait szorítottuk le, hogy minél szélesebb réteg engedhesse meg magának ezeket a "csavargásokat".
Ajánlatainkból mindenki eldöntheti, számára és persze pénztárcája számára melyik utazás a legoptimálisabb.
Városlátogatásaink időpontjai a két nagy vizsgaidőszak közé esnek, hiszen ilyenkor mindenki szabadabban rendelkezhet az idejével.
Így, ha csak néhány napra is, de kiszakadhat az iskolás közegből, elfelejtve a gondokat, együtt bulizva egy fiatal csapattal.
Céljainkra újszerű luxusbuszokkal juthattok el, melyeken filmvetítésekre is van lehetőség, hogy gyorsabban teljen az utazás.
Odaérve sem hagyunk magatokra Titeket, túráinkhoz programterveket is készítettünk.
Ha úgy döntötök, hogy a csoporttal kívántok tartani, képzett idegenvezetők és kint élő fiatalok kalauzolnak,
akik nem csak a prospektusokból ismert nevezetességek elérésében tudnak segíteni.
Külföldi ajánlataink áraiban már a biztosítás is szerepel, ezért külön azt sem kell kötnötök!

Kellemes, élményekben gazdag utazást kívánunk!

Student Trip Team

Malp szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr731623257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása