wécésfüzet

Ez Laposvár!

ÚRAMISTENÚRAMISTEN MIEZASZAAAAAR ááááztááákurvajómindenségitneki...jelenleg sokkos állapotban vagyok a videótól mindenki saját felelősségre nézze meg.

A srác első mondata megadja az egész videó ívét nocomment

"Kaposvárt a Virágok Városának szokás hívni, a szépen rendezett polgári város azonban nyugodtan lehetne a szökőkutak és az emberek városa is, ahol még akkor is tisztaság és rend honol, amikor a belváros szívében lázas építkezés folyik."

Amúgy jelenleg a főtéren max gumicsizmában lehet közlekedni, persze, hogy dolgoznak szombaton az az épület amit mutatnak évekig nem készült egy elhúzódó pereskedés miatt, péntek este életveszélyes az utcán lenni, mindenhova szökőkutat építenek meg körforgalmat csak munkahely az ami  nincs, éppen ezért nincs senki az étterembe ahova bemásztok mert senkinek sincsen pénze ilyen dolgokra, és nem Ausztria inkább csikágó bazdmeg...és még a lámpák sincsenek szinkronban

veghzol 5 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr931658693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endreandras 2010.01.09. 13:49:31

ez mi a faszom???? úristen mekkora gyökerek

Kvazimir 2010.01.09. 19:26:50

Ez tényleg egy hányadék videó!

veghzol 2010.01.09. 19:28:16

de még mennyire hogy az

kriszpi 2010.01.09. 21:31:21

@veghzol: 5 perce az avatárodon röhögök XD
süti beállítások módosítása