wécésfüzet

Szleng Orbán

Megkértük a Szlengblog szerzőjét, Nyelvész Józsit, ugyan legyen már akkora arc, és fordítsa le Orbán Viktor évértékelő beszédét a hétköznapi emberek nyelvére. Értesse meg velünk a tuti frankót, mit is mondott a volt kormányfő. Nyelvész Józsi szerint ezt mondta:

(Vigyázat, trágár lesz, de legalább érthető!)

"Itt az ideje, hogy a szarfaszú, 28-as karú csicskákat végre komoly emberek váltsák le a pozíciókba. Most egy nagy dobás kell, tesókáim. A kamuzás, geciskedés, befenyítés vége lesz. A volt maszopos, ma meg sírós szájú szavazókat megértem. Ezt behúzták keményen, és most legtöbben levágták, hogy baszki így jártak. Nem várjuk el, hogy mindenki jobber legyen kapásból, nem is kéne, de ezt együtt meg kell változtatni, érted. A fáccsén is írta egy spanom, okozni kell most valamit, nincs mese. A Kúrcsány kábé mindent szétbaszott, család például, gyereket vállalni elég meredek, pedig mindegyik kisklambóból kereső ember lehetne, az is pénz, nem is kevés. Sok a bűnöző, a kórházba pedig csak kábé a kanalat eldobni járunk be. Elég volt, bazmeg! De amiből különösen elég: az OKOSÍTÁS. A szoccerek meg a csicskáik bepúposkodtak mindenhova, és pótkocsis IFÁ-n hordták ki a pénzt. Itt egy szerződés, hipp, ott egy megbízás, hopp, érted, spanba megoldjuk, mindenkinek jó lesz. Elég volt! A jövőbe nézünk, de azért elő fogjuk venni, akit elő kell, a sok okosítás miatt, ha értitek, mire gondolok. A másik, aki sikeresnek hiszi magát, a sok szélsőséges féreg. Kábé csak a gyűlölet témájára feszengenek, de komoly eredményeket virítani soha nem fognak. Ide most komolyabb arcok kellenek. Új világ van, csődbe van mindegyik bank, pedig másfél éve még a macska is szivarozott a takarék központba. Most melóval, de lehet változtatni. Ideológiai faszságok helyett, az emberek a lényeg. Csapassuk!"

forrás: szlengblog/képviselofunky

endreandras szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr231733903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása