wécésfüzet

pár vicc a pornolize.com előadásában XD

- Hogy hal meg a faszvakaró vegetáriánus?
- ???
- Fűbe harap.

George Bush amerikai elnök bemegy egy fasz általános iskolába hogy kérdezzenek tőle. Az geciputtony első órán egy fiú áll fel elsőnek pisálni:
- Elnök "Csiklókandúr" Úr, engem Bobnak hívnak és lenne Önhöz 3 kérdésem.
- Rendben - feleli Bush - nyugodtan.
- Az szarszájú első kérdésem: Miért mondja mindenre azt hogy terrorizmus? A második, hogy miért mondja hogy mi vagyunk az csirkebaszó erkölcs mikor mi dobtunk le két atombombát, és a harmadik, hogy miért csak a mocsok szavazatok újraszámlálása után lett elnök?
Bush csak áll, de a következő pillanatban kicsöngetnek. A szünet után visszajön az faszarcú egész osztály. Egy beszívik gyerek áll fel kérdezni.
- Elnök "Csiklókandúr" Úr nekem 5 kérdésem lenne.
- Jó - feleli Bush.
- Az szartartály első három ugyanaz mint Bobé. A negyedik, hogy miért csöngettek ki 20 perccel előbb az picsafüst előző óráról.
- Az szar beszívik pedig, hogy hova tűnt Bob?

Két koma elutazik a fővárosba. Megnézik a faszkalap várost, kipróbálnak mindent, amit csak tudnak, majd beülnek egy presszóba is, mivel még sosem recskáztak ilyen helyen.
- Mit hozhatok? - kérdi a genny felszolgáló.
Mivel még sosem voltak ilyen helyen, nem fosták mit rendeljenek. Átnéztek a szomszéd asztalhoz ahol tejszínhabos kávé volt az fasszopó asztalon.
- Olyant kérünk, kettőt.
A felszolgáló kihozza a pöcs tejszínhabos kávét. A komák nézik, nem tudják mit csináljanak vele, amikor megint átnéznek a szomszéd asztalhoz, mit csinál vele az segg szájbabaszni vendég. Látják, hogy az buzi lassan inni kezdi. A bátrabb koma is szájához emeli a mocsok poharat, érzi a hideg tejszínhabot, megborítja, jön a faszvakaró forró kávé. Égeti a száját, könnybe lábad a faszomgeci szeme, de nem szól egy szót sem.
- Hát neked mitől lett könnyes a szarszájú szemed? Talán nem volt jó?
- De, nagyon jó volt, csak közben eszembe szomorkodott szegény jó édesanyám.
A buzizik koma is szájához emeli a poharat, ő is érzi a hideg tejszínhabot, megborítja...
- Hát a fasz te szemed miért lett könnyes? Talán nem ízlett?
- De ízlett, csak közben eszembe majomkodott a jó kurva anyád!

kriszpi szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr541785245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása