wécésfüzet

Viszlát Flört

Sokan szerettük, sokan azt se tudják milyen volt, de azt egyikünk sem szeretné tudni, hogy milyen lesz. Teljesen új arculat és zenei stílus, ami nem más mint a VOKÁLHÁÚÚÚZ. Ennyi, többet nem kell idemenni szórakozni.  Grand opening: MILK&SUGAR !!!??? Pfejj

endreandras 4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr551807874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malp 2010.03.04. 10:36:44

Azért talán nincs minden veszve, sőt lehet faszább is lesz:

Biztosan sokan várjátok már a tradicionális tavaszi megőrülést a Balaton partján, sokatok kedvenc klubjában a Siófoki Flört The Club-ban!
A kimaradt farsangi party végett, és az előzetes híresztelések alapján most már minden szinten állíthatjuk, hogy a 20 éves klub idén teljesen megújul.

Információink alapján:
A bejárati ajtót még a helyén hagyták a szorgos kezek, de a küszöböt átlépve már egy új dimenzióban találhatjátok magatokat.
A tágas előtérben a kényelmes bejutás mellett a ruhadaraboktól ezentúl gyorsan és zökkenőmentesen válhattok meg és ezek után nem marad más mint az új FLÖRT felfedezése.
A megújulást a teljes belső átalakulás jellemzi, az új színvilág és belső design mellett a klub akusztikájára legyártott egyedi 45.000watt-os hangrendszer vár mindenkit. Ne lepődjetek meg, ha a jól megszokott falakat nem találjátok és az se legyen furcsa ezentúl, ha tágasabb vagy épp még családiasabb elrendezésben érzitek magatokat. Kényelmesebb és több ülőhely fogad majd minden partizót, bár a pihenés ezentúl sem lesz jellemző a Flörtös bulikra. Ezen újdonságok mellett akad még itt egy-egy új kényelmi funkció és jó hír:

- külön VIP bejárat az elővételes jegyet birtoklóknak
- bérelhető VIP apartman (jacuzzi)
- egész éves nyitvatartás
- a bulik alkalmával több és még minőségibb látványelem és show fogad mindenkit az extrém Flört táncosokkal
- bemutatásra kerülnek új hazai és nemzetközi „brand”-ek és lemezlovasok
- új felhasználóbarát weboldal : www.flort.hu – hamarosan!

További kellemes meglepetés, hogy elérhető áron nagyon magas színvonalú szolgáltatást fog nyújtani a Flört, és a belépési alsó korhatár is, valamint a dress controll is életbe fog lépni ebben az évben a klub történetében.

Az új multifunkcionális klub a programok terén is egy új útra lép és egy nyitottabb periférián szórakoztatja majd az igényes körülményekre vágyó fiatalokat.
2010-ben a Flört 2 klub esttel vár Titeket.

A Flört Dancin’ estek alkalmával egy nagyon igényes szombat éjszakát kínál mindenki számára az új szuperklub, a mai modern hangzásnak megfelelő igényes könnyedebb populárisabb zenékkel és fellépőkkel – világsztárokkal a nevek listáján és ez alkalomból ennek a hangzásnak megfelelően egy új házigazdát is felavat a klub – kinek személye egyelőre titok!

A Flört Clubbin’ sorozat pedig a megszokott Flört feelinget adja majd, ebben az évben is Dandy kezei alatt, mint házigazda.
A teljes megújulást itt is szigorúan komolyan kell venni, hiszen Dandy tanácsára a klub felhagy a régi elkoptatott nevek felléptetésével, és zeneileg is előremutató igényes estekkel és új nevekkel jelentkezik majd Siófok a tech house, house és proggie vonalakon belül. Egy biztos, Dandy-től ígéretet kaptunk, hogy nem kíméli idén sem a Clubbin’ sorozat látogatóit és garantált lesz a megőrülés az új Flört falai között.

Ettől függetlenül persze nem gondolom, hogy évi egynél többször ott leszünk

endreandras 2010.03.04. 10:41:39

faszább semmiképp nem lesz szerintem

endreandras 2010.03.04. 10:59:06

szerintem jobb tuti nem lesz.. ilyen vokál fos house zenével... ááááá

endreandras 2010.03.04. 11:01:16

két komment ment el véletlenül, na szóval szerintem attól hogy jó lesz a technika, és gecijó fények lesznek meg a vip-s vendégeknek (kaffer barmoknak) mégjobban kinyalják a seggüket, attól én nem fogom jobban érezni magamat, mert a ZENE ami miatt jártam ide ami fos lesz
süti beállítások módosítása