wécésfüzet

Szombat reggelre hazánk nagy részén derült időre van kilátás, csak az északi, és a keleti országrészben lesz változóan felhős az égbolt. Gyenge havazás, hószállingózás elsősorban az északkeleti területeken valószínű. A nyugati területek kivételével továbbra is élénk marad a légmozgás. A hajnali órákra általában -6 és -1°C közé süllyed a hőmérő higanyszála, de egyes szélvédett területeken ennél néhány fokkal alacsonyabb értéket is mérhetünk.
A délelőtt folyamán a változó felhőzet mellett némi napsütésre van kilátás. A délutáni órákban többnyire erősen felhős égboltra tekinthetünk fel, csak a déli területeken számíthatunk a felhőzet felszakadozására. Szórványosan – elsősorban az északkeleti országrészben – alakulhat ki gyenge havazás, hószállingózás, számottevő mennyiségű csapadék nem várható. Az eleinte még élénk északnyugati szél a késő délutáni órákra jelentősen mérséklődik. A hőmérséklet a délutáni órákra +1 és +4°C közé emelkedik.

Szombat: Gyakran megnövekvő felhőzet, főként északkeletenzáporok.

endreandras szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr771811379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása