wécésfüzet

Prince of Persia (amiből a film lesz)

Az eredeti játék 1989-ben jelent meg és azóta is töretlen a népszerűsége. A  2003-ban sikerült újraélesztenie a sorozatot az ubisoftnak a "sand of time" alcímet viselő résszel mely a film alapjául is szolgál:

1989 Prince of Persia:

Jordan Mechner a herceg mozgását úgy készítette ilyen "élethűre", hogy kistestvérét kérte meg, hogy végezze el a mozgásokat és ezt ültette át a játékba ez látható ezen a vidin

 

2003: Prince of Persia: Sand of Time ezt követte még két újabb rész a "warrior within" és a "the two thornes" ezekre épül a film is( a vidi az első rész trélere)

2008-ban megint újralötték a sorozatot, de a cell shade grafikával megáldott cuccos nem aratott osztatlan sikert:

 A legújabb hírek szerint az ubisoft mindkét vonalat tovább viszi tehát a 2003-ban indult sztori és a 2008-ban megismert új herceg története is folyatodik...

info itt:hu.wikipedia.org/wiki/Prince_of_Persia

 

JAAA: és még egy plusz info Jordan Mechner elkövetett még egy játékot a Prince of Persia előtt karateka címen. Én talákoztam vele Nintendon még annak idején:)

veghzol 1 hozzászólás
Címkék: video game írás zoli

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr41848218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása