wécésfüzet

"Ismét érdemes Forma 1-et nézni - Van Isten"

Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian vettel személyében egy nagyon szerethető pechvogelje van az F1-nek, nem.

Nekünk, magyar nézőknek az a lényeg, hogy végre nem kell egy kerengő dervis faszságait hallgatni, megszabadultunk a kioktató, lekezelő hangnemtől, amivel a kollégáit, a pilótákat, a csapatokat, mérnököket és a Safety Car vezetőjét is osztotta korábban, nem kell olyan marhaságokat hallgatni, higyaszongya "XY beesett Z mögé", és végre nem az artikulátlan üvöltözés, hanem a lekesedés, és normális hangnem uralja a közvetítéseket. Nincs Palik, emberek, nincs Palik.

"comment.blog.hu"

Schwarz:) 4 hozzászólás
Címkék: írás qp

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr911874313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malp 2010.03.28. 11:23:37

hát kij ez a sukár sávó:P

Malp 2010.03.28. 13:06:00

Palik csak ezen a héten nincs

endreandras 2010.03.28. 15:57:56

UPDATE: a sportrovatos kollégák sietve lelombozták lelkesedésemet: Palik László azért nem közvetített, mert autóversenyen vett részt, és jövő héten már sajnos visszatér a közvetítőállásba.

veghzol 2010.03.28. 16:08:13

Nem tudom, hogy azt a majmot minek tartja az RTL mert én még olyan kritikát nem hallottam Palikról, hogy jó munkát végezne. Sokkal élvezhetőbb volt a futam így, hogy nem ő volt és engem valahogy mindig kiráz a hideg attól ahogy beleböfög a mikrofonba és köszönés nélkül zúdítja az emberekre a "szakmaiságát'. Arról már nem is beszélve, hogy mikor elkezd belelihegni meg erőltetve röhögni elmegy a kedvem az egész közvetítéstől. De ez a mai nagyon jó futam volt...
süti beállítások módosítása