wécésfüzet

Super8.hu

Az elmúlt években a „Privátfilmek Vágatlanul” széria példátlan népszerűségre tett szert a Filmmúzeum nézőinek körében, és megcáfolta azon véleményeket, miszerint a super8-as technikával készített, csak családi használatra szánt felvételek élvezhetetlenek a nagyközönség számára.


A „PV” hangulatos, meglepetésekkel teli utazás a múltba, egy olyan trip, amelynek aláfestő muzsikáját – zavarbaejtő módon - a kor elektronikus zenei irányzatai jelentik. A sorozat az elmúlt közel tíz év során kultikus rangra emelkedett, köszönhetően az egyedi stílusú képi és zenei szerkesztésnek.

A Privátfilmek újradefiniálták a reality show fogalmát - ne felejtsük, amit látunk, az maga a valóság - nincsenek díszletek, színészek, és nincs rendező sem – ez maga az élet másodpercenként 24 kockában. A befejezett múlt, mint igeidő itt nem létezik: újraélhetjük az elegáns harmincas éveket, az ötvenes évek hangzatos szlogenekkel teli felvonulásait, a gulyáskommunizmus kempingszékes, Wartburg-os nyaralásait, vad bulikat, romantikus tengerparti sétákat, és olyan országokba látogathatunk el, amelyek már csak az emlékeinkben léteznek.

A Super8.hu egy olyan virtuális közeg, amelyben a letűnt korok nemzedékei és a 21. század friss generációi randevút adnak egymásnak.

Képi világ : Six és Senon , Easy Rob

Zene: Rizkid & Kormix & Six

endreandras szólj hozzá
Címkék: video endre

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr921877815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása