wécésfüzet

Reklám Remix

Vágjátok ezt a reklámot? Köcsög kurva flegmán leoltja az embert, hogy minek neki kölcsön amikor egy vén fasz faszát szopva megkap mindent... na most szerintem rájöttek, hogy ez mennyire kibaszottúl visszatetsző és csináltak egy új verziót ahol sokkal kedvesebben beszél a néni. Csak ez így  még gázabb ismervén az előzményeket. Alant a vidiben az origi, sajna az új verzióról nincs fent semmi, de ha megy tévébe hasonlítsátok össze tök gáz...

veghzol 2 hozzászólás
Címkék: video írás zoli

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr461911470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endreandras 2010.04.11. 14:47:41

Szerintem nem tré ez a reklám

veghzol 2010.04.11. 14:58:25

Nem, a reklám nem tré. Az a tré, hogy az első verzióban azaz aminek a vidijét felraktam egy kurvát láthatunk aki arról beszél, hogy nem kell kölcsön mert leszopja a vénembert azt kap zsetont. Erre rájöttek, hogy ez sok embernek visszatetsző lehet (nekem pl az volt) és fogták az egészet újraforgatták v szinkronziálták és az újban ugyanez a nő tök kedvesen érdeklődik, hogy minek a kölcsön. Ha a kettőt egymás mellé teszed kurva vicces, hogy az egyiken arcozik a másikon meg eljátsza a hülyét. Hitelesség innentől zéró.
süti beállítások módosítása