wécésfüzet

Megjelent az áprilisi Gamestar!

Amiben benne van a két oldalas All Points Bulletin előzetesem. Lehett volna 4 is, de sajnos meg kellett húzni viszont később majd felteszik a honlapra a vágatlan verziót:)

"A márciusi Ghost Recon Future Soldier után ismét exkluzív anyagokkal találtok a lapban: címlapunkon ezúttal a The Witcher 2: Assassins of Kings díszeleg, nyolc oldalas megaelőzetesünk révén pedig mindent megtudhattok róla, amit csak tudni lehet, illetve megcsodálhatjátok, hogy már most hogyan is néz ki az utóbbi évek egyik legjobb RPG-jének folytatása. Összegyűjtöttük Nektek a legfontosabb érdekességeket a közelgő Civilization V-ről is, és bétateszteltük az GTA atyjának új játékát, az All Points Bulletint is. Többek közt."

www.gamestar.hu/itt-az-aprilisi-gamestar-20100413.html

veghzol 3 hozzászólás
Címkék: game írás zoli

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr331918046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endreandras 2010.04.13. 17:50:18

"két oldalas All Points Bulletin előzetesem mely két oldal terjedelmű" XD

veghzol 2010.04.13. 17:54:35

Lol fáradt vagyok:)

kriszpi 2010.04.13. 20:38:54

ma csak ilyen fogalmazású posztok vannak ilyen fogalmazásúak :D grat!
süti beállítások módosítása