wécésfüzet

Megszületett a világ második terhes férfijának fia

Március 9-én világra hozta fiát, Milest a világ második terhes férfijaként emlegetett Scott Moore [1] - adta hírül a TMZ, ami részleteket nem, csak fotókat közölt (a képekért ide kattintson [2]). Scott Moore - párjához hasonlóan - nőként született, 11 éves korában azonban ráébredt, rossz testbe született. A férfit mesterséges úton termékenyítették meg a pár egyik barátjának spermájával - erre azért volt lehetősége, mert - párjával, Thomasszal ellentétben - nem esett át a nemi átalakító műtéten. Az újszülöttnek két testvére van, ők a férj, Thomas előző kapcsolatából születtek, és azután kerültek a férfihoz, hogy Thomas volt barátnője meghalt

A furcsa pár papíron is összeköthette az életét, Scott Moore anyakönyvi kivonatában ugyanis továbbra is eredeti, lánykori neve szerepel, ezért kapcsolatukban Moore a feleség, Thomas pedig a férj. Nem Moore az első, aki terhes férfiként került a címlapokra: az oregoni Thomas Beatie már a harmadik gyerekével [3] haknizza körbe a sajtót.

forrás:velvet

endreandras szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr271916809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása