wécésfüzet

Balotellit megtámadták, nem ok nélkül

Mario Balotellit megpróbálták megtámadni a szurkolók(SAJÁT!) a Giuseppe Meazza Stadion parkolójában az Inter–Barcelona BL-elődöntő után, ám a biztonságiak az utolsó pillanatban kimentették a játékost.

Mint ismeretes, a milánói együttes szurkolói kifütyülték a támadót, aki kimutogatott a drukkereknek, és a lefújás után ledobta a mezét.

„Fiatal játékos, ami történt, megtörtént, de most a győzelemmel szeretnék foglalkozni. Ez egy seb, ami begyógyul, és hasznos lecke lesz a számára" – mondta Massimo Moratti, az Inter elnöke Balotelliről.

Marco Materazzi nem ment el szó nélkül amellett, hogy Mario Balotelli az Inter–Barcelona BL-mérkőzés után (3-1) sértődötten a földhöz vágta a mezét, és a lefújás után megtámadta fiatal csapattársát. Az esetnek szemtanúja volt Zlatan Ibrahimovic is, aki tavaly még az Interben játszott, ma már azonban a katalánokat erősíti.

„Szemtanúja voltam, hogy Materazzi a játékoskijáróban megtámadja Balotellit. Soha életemben nem láttam még ilyet – nyilatkozta a RAI-nak a svéd csatár. – Én nem foglalkoztam volna Marióval, de Materazzi rátámadott, ami megdöbbentett. Ha engem támadott volna meg, akkor egy másodperc alatt helyreraktam volna! Materazzi már sok baj forrása volt, a Barcelona öltözőjében is róla beszélt mindenki. Egy játékosnak büszkének kellene lennie a győzelem után, nem pedig utánamenni a húsz éves csapattársának, hogy lehordja."

Ernesto Paolillo, az Inter ügyvezetője súlyos büntetést helyezett kilátásba Balotellinek, ám hogy Materazzinak felelnie kell-e a tettéért, azt még nem lehet tudni.

Elég szar kocsija van a kis 20 éves takonynak.

endreandras szólj hozzá
Címkék: endre

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr681939317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása