wécésfüzet

Szlovén - Magyar döntő

2008 után ma ismét megpróbálja az eddig lehetetlennek hitt teljesítményt a magyar jégkorong válogatottunk. Ma már nem hihetetlen, hiszen az eddig mutatott teljesítmény alapján elmondható, hogy minden esély megvan a feljutásra. Minden esély megvan még akkor is, ha a házigazda szlovénekkel kell farkasszemet néznünk a döntőben. A magyar csapat eddig (egyedüliként) pontvesztés nélkül vezeti a divizió 1-es vb ponttáblázatát, de ez mit sem ér, ha ma elbukjuk a meccset.

Mit sem ér annak a fiatal(22) kapusnak a kiváló teljesítménye aki három meccs óta nem kapott gólt így elérve azt, hogy a magyarok kapták a legkevesebb gólt a vb-n szám szerint kettőt.

Ehhez természetesen kellett a minden eddiginél jobb, összeszedettebb és önfeláldozóbb védekezésünk, mely az első mérkőzésen kívül eddig tökeletesen működik.

Ma este 20 órakor izguljatok, szurkoljatok Ti is az újabb magyar csodáért!

endreandras szólj hozzá
Címkék: endre

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr571945437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása