wécésfüzet

A játékosok: "Ott fogjuk hagyni a bőrünket"

Kedden a Barcelona játékosai is csatlakoztak a „Fordítás” kampányhoz, és személyesen szóltak rajongók százezreihez, millióihoz szerte a világon. A videóüzenet központi szlogenje, hogy „ott hagyjuk a bőrünket” a pályán, a lelátón, és mindenhol, ahol éppen szurkoló vagy játékos megfordulhat.

A játékosok üzenetei:

Iniesta: „Egy évvel ezelőtt a Chelsea ellen az utolsó percben ott hagytuk a bőrünket a pályán, és továbbjutottunk. Most te és én együtt a lelátón ismét ott hagyjuk a bőrünket, hogy bejussunk a döntőbe.”

Piqué: „Van egy álmom: játszani a döntőben. És ahhoz, hogy ezt elérjük, a mezünket viselve ott fogjuk hagyni a bőrünket, én a pályán, te a lelátón. Azért, hogy a Camp Nout egy gránátvörös-kék erőddé varázsoljuk.”

Valdés: „Szerdán dől el minden. Bátraknak kell lennünk. Te is egy játékos leszel, aki ott hagyja a bőrét, legyél bárhol a földön.”

Puyol: „Szerdán én leszek a kapitánya mindazoknak, akik a lelátóról játszunk. Beválogatlak este nyolcra, hogy hagyjuk ott a bőrünket a csapatnak szurkolva, a csapattársaknak, akik mindent bele fognak adni, hogy eljussunk a döntőbe.”

Messi: „Ha veled együtt képesek voltunk eljutni idáig, szerdán mindannyian ott hagyjuk a bőrünket, hogy fordítsunk!”

Xavi: „Szerdán nem számít, hogy a pályán, a kispadon vagy a lelátón vagy, mert együtt mindannyian egy csapat leszünk. Ott hagyva a bőrünket, hogy a döntőbe jussunk.”

endreandras szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr621958354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása