wécésfüzet

EVELIN....

Igen Ö Gáspár Győzike kislánya. A képekkel akar bosszút állni általános iskolai társain amiért folyton baszogatták. Na most ezzel, hogy a faszomba áll bosszút? Kiég a retinájuk ha ránéznek vagy mi a tököm?

velvet.hu/celeb/2010/05/04/gaspar_evelin_kinos_fotokkal_bosszulja_meg_az_altalanos_iskolat/

veghzol 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr391973997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endreandras 2010.05.04. 15:42:12

"Miért így akarja kiadni magából a dühöt? Mire lehet visszavágni néhány beállított képpel? Miért döntöttek az iszonyú hatásvadász love kill (szerelem, gyilkol) szavak szerepeltetése mellett? Miért nem mozdult a fényképész a fotózás közben, hogy végig egy beállítás legyen? A leláncolt tévé a felirattal azt jelenti, hogy Evelint börtönbe zárja a televíziózás, amit egyszerre imád és szeretne megölni? Miért egy régi Videoton mellett döntöttek? Evelin miért akarja megenni a láncot? És miért csücsörít minden képen ennyire?" XD
süti beállítások módosítása