wécésfüzet

Bulgária-DSK-Partynyaralás

Gyertek Ti is Bulgáriába nyaralni idén nyáron! Ez egy igazi emlék lenne, ilyenbe még nem volt részünk együtt! Itt folyamat mennek a bulik, de ha magadba akarsz mélyülni azt is megteheted a hatalmas tengerparton.

Szállásunk, a tavaly épült Sunny View apartmanház, ami a parttól 300 méterre van, a Sunny Beach acquapark mellett.

A szálláson, két este medencés party lesz, ahol akár Endre is zenélhet!
Két este, és nappal folyamatosan, az iroda által, egész nyárra bérelt Bikini Beachen dübörög a buli. Ezek számunkra mind ingyenesek.
Itt dögölhetnénk nap közben!

Magyarok a dj-k, magyarok a pultosok! Nem kell szarni, nem a döngölős techno szól egész nap, a helyszínhez illő deep és beach muzsikál mennek. De ha odamész hozzájuk egy Pendulumot is be fognak rakni.

Este pedig ilyen a hangulat! Mi mikor voltunk ugyan ez volt. Csak magyar fiatalok, mindenki dsk hangulatban!:D

 

Ezeken felül 1500, azaz ezerötszáz forintért lehet venni a szervezőktől olyan jegyet, ami 5 discoba jogosít belépésre egy este.
Hajós kirándulás is lesz, amikor helyi, friss tengeri herkentyűket lehet fogyasztani. A változatosság kedvéért itt is megy a party.
Persze millió programból lehet még választani!
Mint már említettem, egyből szállásunk mellett található egy hattalmas Acquaprak. Egy napra ez 30 leva, kb 4000 ft.

Amit még én nem fogok kihagyni programot, az egy, egy napos isztambuli kirándulás. Én még nem voltam ott, onnan már nincs olyan messze, 4-5 óra busszal, és azért a Kék mecsetet meglátni élőben nem lehet kis élmény. Ennek költsége kb. 15 ezer forint.
De lehet még menni gokartversenyre vagy jeepszafarira is.
 

Aki olcsóbb kirándulásra vágyik, annak ott ez a kis sziget. Mi voltunk itt, elképesztően szép, ott van a hoteltől fél órára.

Itt azért már van kulturális érték is, emellett ilyen iszonyat szép kilátások.

És ami a lényeg, az ÁRAK!
Az árak még most is olyan barátságosak, mint ha lemennél a sarkon a CBA-ba! A hely sörök isteniek, a borok nem. A kaják is finomak, a húsaik annyira nem, de a pizzák és a török kebabjuk perfekt. Egy pizza 800 ft volt, a kebab, ami kurva tartalmas volt 600 ft.
A szállás és az útiköltség is nevetségesen olcsó, és mivel ez a cég saját apartmanháza, még a konkurenciánál is 8-10 százalékkal olcsóbb!
Én az egyéni utazás mellett vagyok, mert akkor még egy csomó szép dolgot láthatunk, emellett nem kell a buszhoz igazodni, és gyorsabb is. Az út kb. 15-16 óra.

 

Bővebb info hamarosan a www.studenttrip.hu weboldalon.
DSK Fest 2010 Sípos Katával?
Malp 5 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr801983059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kriszpi 2010.05.08. 08:24:15

deszép is lenne :I

más: 560!

endreandras 2010.05.08. 09:26:19

Aki olcsóbb kirándulásra vágyik, annak ott ez a kis sziget. Mi voltunk itt, elképesztően szép, ott van a hoteltől fél órára.----- Nesebar a kis sziget neve :D Amikor én voltam helyi busszal mentünk ami kb 20 Ft-ba került. Mikor végeztünk úgy döntöttünk, hogy lófaszt buszozunk menjünk vissza hajóval... az került annyiba mint itthon a taxi :P
Sajna mi 100%, hogy kihagyjuk mivel nyáron meglátogatjuk Dönci barátunkat és arra kell a zseton. Nektek jó bulit, csináljatok road moviet!

endreandras 2010.05.08. 09:29:37

ja és 560 meg sortáv!!!!!

Malp 2010.05.08. 11:19:31

Ja mi is hajóval mentünk vissza. Amúgy nem a sziget neve Nesebar, hanem a városé ahol van.

Franceról bővebben?
Ja és minket nem is hívtok az óceánhoz?:I

Mindegyik kép 560as vagy kisebb kicsit, a sortávval meg egyszerűen nem tudtam mit csinálni, bármit csináltam szar lett, így is egy órán át írtam ezt a szart

endreandras 2010.05.08. 12:44:33

Franciaországról bővebben: augusztus 15 körül megyünk ki KOCSIVAAAAAL! Elég komoly kis túra lesz, forgatunk is egy filmet. Aztán kint hesszelünk Sanyiéknál egy darabig, repcsivel meg haza karácsonykor amikor Dönci is XD XD
süti beállítások módosítása