wécésfüzet

Józanul látták Stohl Andrást

Stohl András, egy szakácsverseny zsűrijében

Kisebb problémához vezetett amikor a Ferihegyi reptéren teljesen józan állapotban, tiszta tekintettel próbált meg a színész feljutni a repülőgépre.

S. Andrást megállítottuk a beléptetőkapuknál, mert gyanúsan viselkedett. Csendben, rendezett külsővel sorban állt, és ez tűnt fel a biztonságiaknak” – számolt be az esetről Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője.

A baleset miatt Stohlt a Kenyába tartó repülőgépre sem engedték fel Ferihegyen, hiába védekezett azzal, hogy tegnap érkezett meg tenerifei nyaralásából, és így nem volt ideje inni. „Vadászni indultam, de annyira lekötött a felszerelés összeállítása, hogy a piát csak becsomagolni tudtam” – nyilatkozott a sztár, aki drogügy kapcsán napvilágot látott új fejleményekről már nem kívánt nyilatkozni.

forrás

Malp szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr742126007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása