wécésfüzet

Ezt néztük most: Eredet

Hát volt némi mátrix utóíze, de szerintem kurvára ki volt találva, úgyhogy szép volt jó volt, de most Nolan takarodjon BATMANEZNI!!!Amúgy nálatok is készül a zuhi?

veghzol 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr282196834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endreandras 2010.08.04. 08:19:35

Olvastunk egy elég jó értelmezést, amire én nem gondoltam:
"Mondom szerintem mi történt:

Cobb és Mal tényleg kísérleteztek az álmokkal. Tényleg bennragadtak. Cobb tényleg nyomott rajta egy inceptiont. Tényleg felébredtek. Mal megkattant. A késsel (nem véletlenül volt hagsúlyozva) kinyírta a gyerekeiket, majd magát. Cobb ettől picit bekattant és álmokon keresztül próbált megbékélni a saját bűntudatával, ami végül is sikerült neki, és a gyerekeit is megkapta csak épp nem a valóságban.

És hogy miért?

1. A nagypapa és Cobb beszélgetése Franciaországban. Kábé így szólt:
- Térj vissza a valóságba!
- Hogy mondhatsz ilyet. A gyerekeim.. az unokáid itt vannak!

2. A jelenet ahol Mal leugrott és öngyilkos lett. Az sem ébrenlét volt. Az utca másik oldalán volt könyörgöm. Mögötte meg egy ugyanolyan hotelszoba, mint Cobb mögött. Cobb meg azt mondja mász vissza ide. Hogy mászna vissza oda az utca túloldaláról. Az az egész már egy teremtett álomszitu volt, mert ha a Mal igazi öngyilkosságára emlékezne, akkor emlékeznie kéne arra is, hogy a gyerekek halottak.. :(

Ez egy nagyon szomorú film.

És igen. A csiga meginog. Az álomban meg stabilan pörög. Ebből én is azt mondanám, hogy eldőlt az csak direkt nem mutatták. De valójában teljesen mindegy, hogy mit csinál a csiga, mert az Mal toteme volt és nem Cobb-é. Ez a szopatás.."

endreandras 2010.08.04. 08:21:58

amúgy tegnap este láttuk mis, nekem bejött...
süti beállítások módosítása