wécésfüzet

Andris, látom mindent megteszel :D:D:D

Hatszázötven választási ajánlószelvényt - kopogtatócédulát - és választási értesítőt vittek el egy postai kézbesítő kerékpárjával együtt tolvajok kedden, Kőbányán - írja a Független Hírügynökség.

Kőbányán egy postai kézbesítő kedden a Petrőczy utcában szokás szerint letámasztotta szolgálati kerékpárját annak a háznak a biciklitárolójánál, ahová éppen leveleket hozott. ezután elkezdte a levelek kézbesítését a házban. Mikor végzett, akkor vette észre, hogy elvitték a szolgálati kerékpárt, rajta a küldemények tárolására szolgáló rekesszel. A kerékpár rekeszében ekkor 650 darab ajánlószelvény, értesítő és néhány ajánlott küldemény volt - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Magyar Posta.

Az ügyben rendőrségi feljelentést tettek, illetve a Magyar Posta is vizsgálatot indított. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kerékpárt akarták megszerezni a tolvajok, vagy kifejezetten a csomagtartójában lévő küldeményeket.

Malp szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://wecesfuzet.blog.hu/api/trackback/id/tr962230354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása